News Flash:

Vremea se raceste in week-end

10 Martie 2017
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
frig1
Vremea va fi in general inchisa si se va raci, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada, informeaza ANM.

VINERI

IN TARA
Va ploua in sudul si estul tarii, local in centru si nord-vest si izolat in rest. La munte, iar noaptea si in estul Transilvaniei si Subcarpatii Moldovei, vor fi precipitatii mixte. In regiunile extracarpatice, precum si in masivele montane din sud si est, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp si izolat 25...30 l/mp. Vantul va prezenta intensificari in zona de munte si in regiunile estice si sud-estice, unde vor fi rafale de 60 - 70 km/h, iar temporar si in vestul teritoriului, cu 50-55 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in depresiuni si 13 grade in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 7 grade.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari ziua, apoi va slabi. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 8...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 6 grade. 
LA MUNTE:
Vremea va fi in general inchisa si se va raci. Ziua se vor semnala precipitatii mixte, iar noaptea, predominant sub forma de ninsoare. In zona Carpatilor Orientali si Meridionali, pe arii restranse cantitatile de apa cumulate vor depasi 15...20 l/mp si izolat 25...30 l/mp. Vantul va prezenta intensificari, cu rafale de 60...70 km/h.

SAMBATA

IN TARA 
Valorile termice se vor mentine apropiate de normele perioadei. Cerul va fi temporar noros in vestul si nord-vestul tarii, dar va avea innorari accentuate in celelalte regiuni si vor fi precipitatii pe arii extinse in sud-vest si nord-est, local in sud-est si izolat in rest. La munte vor predomina ninsorile, iar in estul Transilvaniei si in nordul si dealurile Moldovei, vor fi precipitatii mixte. In Oltenia si Moldova se mai pot acumula 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile estice si, mai ales ziua, si in restul teritoriului, dar mai ales in vest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade.
LA MUNTE:

Vremea se va mentine in general inchisa. Temporar se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare, local in Carpatii Occidentali si pe arii extinse in restul masivelor. Vantul va prezenta intensificari in special in prima parte a intervalului, mai ales pe creste. Regimul termic va fi caracterizat de valori in general apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade din an.
DUMINICA

LA MUNTE:
Cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei, local se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. Noaptea nebulozitatea si aria precipitatiilor se va restrange catre masivele sud-estice unde, local va mai ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior. 

vremea vineri in tara sambata duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006094 (s)