News Flash:

VREMEA se mentine rece, vineri

27 Noiembrie 2014
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea va fi in continuare deosebit de rece la nivel local in regiunile extracarpatice si centrale, in timp ce in vestul si sud-estul teritoriului valorile termice, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
IN TARA
Vineri, cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe in cea mai mare parte a tarii, predominant sub forma de ninsoare in Moldova si, pe arii restranse, in Muntenia si Oltenia, mixte in Transilvania si Maramures, si mai ales ploi in Banat, Crisana si Dobrogea. Izolat se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Moldova si 8 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 5 grade. In zonele joase, mai ales din sud si sud-vest, dimineata si noaptea va mai fi ceata.
LA BUCURESTI
Vineri, vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad si cea minima va fi de de -2...-1 grad. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, indeosebi seara si in prima parte a noptii, se vor semnala precipitatii slabe, mai ales lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general slab. Se va semnala ceata dimineata si noaptea.
LA MUNTE
Vremea se va incalzi usor, vineri, in masivele vestice, unde valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data din an, in timp ce, in restul zonelor montane regimul termic va fi caracterizat in continuare de valori de temperatura mai coborate decat in mod obisnuit. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ninsoare in Carpatii Orientali, mixte in cei Meridionali si predominant sub forma de ploaie in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab si moderat. Cu totul izolat vor fi posibile depuneri de polei, iar pe vai si in depresiuni, in primele ore ale intervalului vor fi conditii de ceata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)