News Flash:

VREMEA se mentine inchisa miercuri si joi

9 Decembrie 2014
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea se va mentine inchisa si, mai ales ziua, vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor, dar in diminuare din punct de vedere cantitativ. In sud si sud-est si pe spatii mai restranse in vestul teritoriului vor fi mai ales ploi, iar in est si in centru precipitatii mixte.
Izolat se va semnala polei. In zona de munte local va mai ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice, in special in prima parte a zilei, dar si pe crestele montane, unde trecator va viscoli sau spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -4 si 2 grade. In zonele joase, cu precadere spre sfarsitul noptii, vor fi conditii de ceata.
BUCURESTI
Cerul va fi noros si va ploua indeosebi in cursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad.
JOI
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar noaptea va fi mai rece decat precedentele. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea nordica a teritoriului, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, indeosebi lapovita si ninsoare, in timp ce in restul tarii innorarile vor fi temporare, iar trecator in sudul extrem si in sud-est vor fi posibile precipitatii izolate, predominant sub forma de ploaie, ce vor favoriza depunerea de polei.
Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari noaptea in zona Carpatilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si 0 grade, usor mai ridicate pe litoral si in Banat. Dimineata si noaptea local se va semnala ceata, cu precadere in regiunile extracarpatice. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005444 (s)