News Flash:

VREMEA se mentine deosebit de rece, joi si vineri

26 Noiembrie 2014
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, vremea se va mentine rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala precipitatii slabe, mai ales fulguieli, in zona subcarpatica a Moldovei si Munteniei, precum si in Oltenia si Dobrogea. In cursul noptii innorarile se vor accentua in jumatatea de sud-vest a tarii si vor cadea precipitatii mixte in Banat, local in Crisana si, posibil, in Oltenia, favorizand producerea de polei.
Mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade, izolat, in Moldova si 6 grade, local, in vest si nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre -12 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in sudul Banatului.
LA BUCURESTI
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi in continuare deosebit de rece in regiunile extracarpatice si in depresiuni, in timp ce in vestul teritoriului valorile termice, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe in cea mai mare parte a tarii, predominant sub forma de ninsoare in centru si est, mixte in sud si mai ales ploi in vest. Izolat, mai ales in sud, se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in Moldova si 8 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 5 grade. In zonele joase, indeosebi la inceputul intervalului, va mai fi ceata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008176 (s)