News Flash:

Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada

26 Februarie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru sfarsitul lunii februarie, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.
Sambata
IN TARA
Cerul va avea innorari temporare, va ploua slab pe arii restranse in sudul tarii si izolat in celelalte regiuni, iar la munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales noaptea, in sudul Banatului si pe crestele montane. 
BUCURESTI
 
Valorile de temperatura, in special din cursul noptii, se vor situa peste cele obisnuite ale perioadei, astfel ca maxima va fi de 8...10 grade, iar minima de 4...5 grade. Cerul va avea innorari si vor fi conditii sa ploua slab si trecator. Vantul va sufla slab pana la moderat. 
Duminica
IN TARA
Vremea se va incalzi in toata tara, astfel ca valorile se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice datei, cu maxime ce se vor incadra intre 8 si 18 grade si minime intre 0 si 10 grade. Cerul va avea innorari, mai persistente dimineata si noaptea in regiunile extracarpatice, unde vor fi si conditii de ceata. Va ploua slab pe arii restranse in sud-vest si la munte, iar in rest doar cu totul izolat va burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte.
LA MUNTE
Sambata cerul va avea innorari si temporar, indeosebi in Carpatii Meridionali si Orientali, vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.Valorile termice vor continua sa creasca usor.
Duminica cerul va fi temporar noros si spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006438 (s)