News Flash:

Vremea se incalzeste usor. PROGNOZA METEO pentru acest week-end

28 Iulie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea se va ameliora simtitor in privinta distributiei si intensitatii ploilor si se va incalzi usor in toate regiunile, anunta ANM.
Sambata

IN TARA
Vremea se va ameliora simtitor in privinta distributiei si intensitatii ploilor si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi slabe, de scurta durata pe arii restranse in Carpatii Orientali si estul celor Meridionali si izolat posibil in sudul Moldovei, in estul Munteniei si Dobrogea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, iar in prima parte a zilei local si in regiunile estice si in sud-vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, mai ridicate in Oltenia si in sud-vestul Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 10 si 21 de grade, mai mici in depresiuni, spre 7 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 17...18 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
Duminica

IN TARA
Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in vest si in sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 22 de grade, mai coborate, spre 8 grade, in depresiuni.
 

vremea anm sambata in tara bucuresti duminica frumoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)