News Flash:

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile

14 Februarie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa 1
Temperaturile diurne vor continua sa creasca usor, in special in regiunile intracarpatice, precum si la deal si munte, unde se vor inregistra valori usor peste mediile multianuale, informeaza ANM.
MIERCURI

IN TARA
Cerul va fi mai mult senin, exceptand estul tarii, unde vor mai fi innorari si pe arii restranse, trecator, vor mai fi precipitatii slabe, predominant ninsori, care vor favoriza depunerile de polei. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales ziua, in est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -14 si 0 grade. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata.

LA BUCURESTI:
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul, mai mult senin in cursul zilei, va avea unele innorari noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -8...-7 grade.
JOI

IN TARA
Vremea va fi in general frumoasa, iar in regiunile intracarpatice va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare la inceputul zilei in sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade. In zonele joase de relief, indeosebi din sud si est, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura, cu precadere in cursul noptii.

temperaturile diurne miercuri in tara joi vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)