News Flash:

Vremea se incalzeste

8 Aprilie 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Vremea se incalzeste in urmatoarele doua zile, indeosebi in vestul si sud-vestul tarii, in timp ce joi dimineata sunt posibile ploi scurte si slabe cantitativ in sud si sud-est, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

VREMEA IN TARA, joi, 9 aprilie
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua anterioara indeosebi in vest si sud-vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptand prima parte a zilei cand, in regiunile sudice si sud-estice, vor fi innorari si izolat se vor semnala ploi slabe. La munte, mai ales pe creste trecator va fulgui. Vantul va prezenta intensificari in prima parte a intervalului in majoritatea zonelor, cu viteze mai mari in est, sud-est si la munte, unde la rafala va depasi temporar 55...60 km/h, apoi va diminua treptat in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 grade in depresiuni si 8 grade in Dealurile de Vest. Pe arii restranse se va forma bruma.
VREMEA IN TARA, vineri, 10 aprilie
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, regimul termic devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 19 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 8 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -6 grade. Spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse se va semnala bruma, iar izolat vor fi conditii de ceata.
Joi, la Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor fata de ziua anterioara. Cerul va avea unele innorari dimineata, cand trecator vor fi posibile ploi slabe, apoi va deveni mai mult senin. Vantul va prezenta intensificari in prima parte a intervalului, apoi va diminua treptat in intensitate. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 1...3 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009692 (s)