News Flash:

VREMEA ramane calduroasa. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

3 August 2015
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare in regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice.
LUNI
IN TARA: Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime, usor mai ridicate decat in ziua precedenta, se vor incadra intre 28 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 8 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral.
LA BUCURESTI: Vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 19...20 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
MARTI
IN TARA:  Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind izolat caniculara in vest si in sud. Cerul va fi variabil la partial noros in sud-estul tarii, in extremitatea de vest, dar si la munte si mai mult senin in celelalte zone. Vantul va fi in general moderat in sud si sud-est si va sufla slab in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006955 (s)