News Flash:

VREMEA joi si vineri: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

11 Martie 2015
1436 Vizualizari | 1 Comentarii
Joi, in vest, nord si centru valorile termice diurne vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data, in timp ce in sud si sud-est se va mentine usor mai calda.
Cerul va fi mai mult noros si, indeosebi in cursul zilei, vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in Banat, Crisana, Maramures, local in Transilvania si Oltenia si cu totul izolat in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie, exceptand zona de munte si, trecator si izolat, regiunile nordice, unde se vor semnala si lapovite sau ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in estul Transilvanei si Dealurile de Vest si 13 grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 5 grade.

BUCURESTI
Regimul termic va fi usor mai ridicat decat normalul perioadei. Cerul va avea innorari, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.
VINERI
Cerul va fi temporar noros si va ploua, cu precadere in cursul zilei, local in sud-vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 13 grade, izolat, in sud-estul si centrul teritoriului, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade.

temperaturile maxime bucuresti vineri cerul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007090 (s)