News Flash:

VREMEA, in general calda in weekend. PROGNOZA METEO in tara

20 Februarie 2015
1469 Vizualizari | 1 Comentarii
Sambata, vremea se va incalzi in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si izolat vor fi posibile precipitatii slabe, ziua mai ales burnite in Moldova, iar spre sfarsitul intervalului ploi in sud-vest.
IN TARA
Sambata, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in delta si 13 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -7 si 5 grade. Se va semnala ceata, cu precadere in cursul noptii, in zonele joase din sud, est si centru.
Duminica, vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta perioada in Campia si Dealurile de Vest. Innorarile se vor accentua treptat si va ploua, ziua in regiunile vestice, apoi aria precipitatiilor se va extinde cuprinzand cea mai mare parte a tarii. Izolat vor fi conditii de polei. In zona montana, local se vor semnala precipitatii mixte. Cu totul izolat, se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special ziua in estul si sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade. Dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.
IN BUCURESTI
Sambata, cerul va fi variabil si vor fi conditii de ceata, mai ales noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.
LA MUNTE
Sambata, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in zona Muntilor Banatului unde, pe arii restranse isi vor face aparitia ploi slabe.Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va marca o crestere fata de ziua anterioara.
Duminica, innorarile se vor accentua treptat, iar incepand cu orele serii, dinspre masivele sud-vestice, precipitatiilie, mixte, se va extinde cuprinzand cea mai mare parte a zonei montane.Vantul va prezenta intensificari indeosebi ziua. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004621 (s)