News Flash:

Vreme frumoasa in intreaga tara in acest week-end

28 August 2015
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Crisana, Banat, vestul si sud-vestul Olteniei, in centrul si sudul Moldovei, dar pe arii restranse si in restul teritoriului. Local, in zonele de campie, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, informeaza ANM.
Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, noaptea, in delta si pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa intre 30 si 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 24 de grade in Dealurile de Vest si in estul Dobrogei.
SAMBATA
LA BUCURESTI: Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 19...20 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
LA MARE: Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 32 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.
LA MUNTE: Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor continua sa creasca usor.
DUMINICA
LA MARE: Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.
LA MUNTE: Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile temperaturii aerului vor fi comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.
IN TARA: Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Crisana, Banat, Oltenia si pe arii restranse in rest. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, local, in zonele de campie si de podis din vestul si sudul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Cerul va fi variabil in nordul, centrul, estul tarii si la munte si mai mult senin in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 36 de grade, iar cele minime, in general, intre 12 si 22 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005821 (s)