News Flash:

Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada

5 Mai 2015
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Miercuri, valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii si vor caracteriza o vreme calda, chiar deosebit de calda pentru prima decada a lunii mai in regiunile intracarpatice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 33 de grade, mai scazute pe litoral unde vor fi in jur de 17 grade, iar minimele termice se vor situa intre 10 si 18 grade. In cursul zilei cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala ploi de scurta durata, in special in zonele de munte. Spre seara si noaptea, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei si izolat in celelalte regiuni. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina.
LA BUCURESTI
Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si mai ales spre sfarsitul noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 28 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.
JOI
Vremea va fi instabila si se va raci fata de intervalul anterior, astfel incat valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. In sudul, centrul si estul tarii, precum si in zonele montane aferente vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente pe parcursul zilei. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate si izolat vor fi caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar pe spatii restranse ploi slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.

la bucuresti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006297 (s)