News Flash:

Vrei sa stii de ce esti inca singura? Afla ce spune zodia ta

19 Februarie 2017
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
De ce iti este atat de greu sa iti gasesti un partener? Nu este deloc greu ca cineva sa te iubeasca, si cineva, intr-o buna zi, o va face. Insa fiecare semn zodiacal poarta cu sine anumite piedici specifice care pot cauza intarzieri in jocurile iubirii.
Berbec
Chiar natura ta extrem de independenta, poate deveni enervanta la inceputul unei relatii. Berbecul trebuie sa invete sa fie mai relaxat si sa isi controleze orgoliul. O relatie puternica se va baza intotdeauna pe mici compromisuri.
Taur
Nu te baza pe faptul ca partenerul tau va ramane loial atunci cand tu vei renunta la a avea grija de tine. A avea o relatie nu presupune ca eforturile sa inceteze, din contra! De asemenea, incapatanatii Tauri tind sa tina ranchiuna in urma anumitor conflicte, lasand resentimentele sa ia amploare cu timpul.
Gemeni
Daca infidelitatea este un sablon al relatiilor tale, s-ar putea de fapt sa fie modalitatea ta de a iesi usor dintr-o relatie. Sa fii intr-o relatie cu o persoana in zodia Gemeni poate sa te dezorienteze, deoarece acesta obisnuieste sa isi reinventeze personalitatea destul de des.
Rac
Trebuie sa ai grija ce subiecte abordezi la inceputul unei relatii! Racii tind sa vorbeasca despre casnicie si copii mult prea devreme. Acestia ce ataseaza extrem de usor, fapt ce ii poate sufoca pe partenerii lor si astfel, in loc de a se bucura de iubirea primita, acestia vor bate in retragere.
Leu
Orice conflict cu partenerul tau este rezultatul faptului ca iti pasa. Insa cel ce iubeste un Leu poate considera ca acestuia ii place doar sa se certe, lucru extrem de obositor. Un Leu poate ramane singur daca pune mai mult pret pe a castiga conflicte, in loc de a castiga sufletul partenerului.
Fecioara
Acel barbat superb cu care ti-ai dori sa iesi la o intalnire, probabil nu stie ca esti interesata din cauza felului tau foarte retras de a fi. O Fecioara tinde sa renunte la joc, inainte ca acesta sa inceapa. Iar daca s-a produs fie si cea mai mica greseala la prima intalnire, niciodata nu va suna inapoi. Chiar daca totul a fost doar in mintea ei.

Balanta
Viata ta amoroasa poate fi cu adevarat dezastruoasa, deoarece cumva, tinzi sa iti alegi parteneri toxici, ce inca au probleme de rezolvat. De fapt, o Balanta poate intentionat, dar fara ca macar sa isi dea seama, sa caute persoane nepotrivite pentru ea.

Scorpion
Incantatorul tau spirit satiric poate sa devina de-a dreptul sacaitor. Scorpionul poate avea o atitudine de “totul sau nimic”, fapt ce ii poate speria potentialii parteneri. Ei pot deveni posesivi, fapt ce va concluziona in fuga partenerului.

Sagetator
Nu sunt oare standardele tale mult prea ridicate? Este adevarat, toata lumea merita ce este mai bun, insa femeia Sagetator tinde sa creada ca nimeni nu este destul de bun pentru ea.

Capricorn
Pana ce increderea ti-a fost castigata, te poti comporta destul de rece. Din pacate acest lucru dureaza destul de mult, fapt ce poate frustra partenerul unui Capricorn, inainte de a ajunge sa cunoasca adevaratele valori ale acestuia.

Varsator
Intotdeauna ai ceva de spus si nu faci nici un efort in a ascunde asta. Acest lucru poate fi atragator la inceputul unei relatii, insa cu timpul atitudinea Varsatorului poate deveni iritanta si chiar distructiva, cauzand constant conflicte.

Pesti
Traiesti inca in trecut, nu e asa? Pestii trec foarte greu peste fostul partener si, de asemenea, acestia tind sa aleaga mereu parteneri toxici, ce se folosesc de ei.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006354 (s)