News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune zodia ta

9 August 2016
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Berbec
Esti incapatanat si mergi inainte cu incredere, chiar daca drumul nu iti este clar. Lasa orgoliul si lamureste, mai intai, situatia in care te afli.

Taur
O persoana putin sarita de pe fix incepe sa exercite o atractie neobisnuit de puternica asupra ta. Nu spune nu unei aventuri.

Gemeni
O oferta neasteptata te-ar putea tenta destul de serios. Este un moment potrivit sa faci o schimbare de cariera, daca esti decis.

Rac
E timpul sa lasi timiditatea de-o parte cand vine vorba de dragoste. Prudenta isi are rostul ei, dar nu si daca te impiedica sa faci orice.

Leu
O vizita neasteptata, dar foarte placuta o sa te scoata din rutina. Pregateste-te pentru o seara lunga si plina de amuzament.

Fecioara
Incepi sa fii mai deschis la lucruri noi, la culturi si moduri de gandire straine. Mai mult, noile tale opinii vor fi bine primite.

Balanta
Poti primi astazi ori un cadou foarte valoros, ori o oferta care iti va aduce castiguri substantiale in viitor. Fii cu ochii in patru.

Scorpion
Poti gasi astazi inspiratia pentru a avansa intr-un proiect la care erai impotmolit. Noteaza-ti orice idee iti vine si fii increzator.

Sagetator
O zi destul de incarcata in care mici defectiuni ale aparatelor pe care le folosesti nu iti vor da deloc timp sa respiri. Fii perseverent!

Capricorn
Incerci sa jonglezi cu prea multe planuri si nu faci mari progrese in niciunul dintre ele. Poate ca ar trebui sa le iei pe rand, nu toate odata!

Varsator
Este o zi in care gandesti si vezi lucrurile cu multa claritate. Este momentul sa vii cu initiative noi si sa-ti impui ideile.

Pesti
Un grup vesel te ia, practic, pe sus, astazi. Nu iti trebuie un motiv pentru a sarbatori. Bucura-te de tovarasia celor apropiati. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005682 (s)