News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

13 Iulie 2018
789 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic 1

Horoscopul zilei de 13 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2018 spune ca astazi nativii din zodia Capricorn au parte de un nou inceput in relatia de cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Berbec mai multe oportunitati de a dezvolta o relatie de familie, fie cu parintii, fie parintii cu copiii. Insa nu este exclusa o rasturnare de situatie ce are legatura cu aceste doua mari sectoare ale vietii: familia si locuinta, asa ca nativii sunt sfatuiti sa abordeze orice dialog cu calm si rabdare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Taur piedici si obstacole, in deplasari, dar si o capacitate redusa de asimilare a cunostintelor noi. Nativii este posibil sa-si amane o calatorie sau sa fie dezamagiti de conditiile unei deplasari. Pe de alta parte, este un moment oportun pentru a incepe un nou capitol in relatiile cu rudele, in special cu fratii, daca este cazul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Gemeni o sansa in plus de a-si suplimenta veniturile, de a obtine mai multi bani dintr-un proiect personal sau de a primi o marire de salariu, un bonus consistent de la locul de munca. Nu sunt excluse surprizele la capitolul banilor, iar daca acestea vor fi placute sau nu va depinde strict de cum au actionat pana acum nativii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare petrecute intocmai in semnul lor, le poate aduce celor nascuti in zodia Rac o ocazie de a iesi in evidenta, de a se afirma si a se face remarcati de cei jur, ceea ce poate traduce o noua etapa, fie in sectorul profesional, fie in cel personal. Nu sunt excluse surprizele si rasturnarile de situatie pe plan relational, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste sa nu dea nastere conflictelor cu partenerul de viata sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Leu probleme la capitolul sanatate, dar si rezolvari si remedii, si este foarte important modul in care percep starea generala a organismului. Afectiunile mostenite, genetice, pot avea intaietate, dar au sansa de a le ameliora daca-si mentin calmul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste pe nativi sa nu devina pesimisti si sa nu dramatizeze disconfortul pe care este posibil sa-l resimta, cu precadere spre seara.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Fecioara ocazia de a cunoaste persoane noi, placute, cu care sa puna bazele unor proiecte de viitor. Planurile facute in cercul de prieteni pot incepe a fi puse in aplicare, insa nu sunt excluse surprizele si rasturnarile de situatie la acest capitol, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii indeamna pe nativi sa analizeze foarte bine fiecare oportunitate care vine spre ei si sa nu aiba incredere oarba in cei din jur.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Balanta un context favorabil pentru a avansa in cariera, chiar si pentru a schimba directia radical in aceasta privinta. Insa, totul trebuie facut cu simt de raspundere, deoarece surprizele neasteptate si rasturnarile de situatie pot umbri visul nativilor Balanta de a evolua profesional. Pe de alta parte, unii nativi pot primi vesti bune din strainatate sau pot relua legatura cu o persoana aflata dincolo de granitele tarii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Scorpion oportunitatea de a pleca intr-o calatorie, dar si ocazia de a cunoaste o persoana importanta, impactanta, intr-una din deplasarile intreprinse de azi incolo. Aspectul se contureaza puternic timp de doua saptamani, insa nativii nu trebuie sa se arunce in neant, deoarece surprizele neasteptate si rasturnarile de situatie pot aparea la drum. In unele cazuri este vorba de un obstacol in desfasurarea calatoriei, iar in alte cazuri este vorba de anularea acesteia.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Sagetator ocazii sa-si imbunatateasca conditia financiara. In timp ce unii nativi pot descoperi oportunitati de a face bani impreuna cu partenerul de viata sau prin intermediul acestuia, alti nativi pot avea parte de surprize neasteptate de natura sa le dea peste cap niste planuri ce promiteau venituri consistente.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Capricorn probleme in zona parteneriatelor, chiar litigii, cazuri in care nativii tind sa nu se lase induplecati prea usor si nici convinsi de clauze contractuale noi. Pe parte sentimentala, pentru o serie de nativi poate fi un nou inceput in relatia de cuplu, in special in cazul relatiilor care au vechime.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de  13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Varsator probleme de sanatate, dar in functie de interesul acordat pana acum acestui domeniu, le poate aduce si rezolvari si remedii surpriza. Sunt favorizate astral afectiunile sistemului digestiv, ale pancreasului, ale sistemului osos, dar si afectiunile dermatologice si de natura alergica, aspect care se extinde pe aproximativ doua saptamani, iar horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe nativi sa fie precauti in aceste privinte.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018
Contextul astral cu Luna Noua si eclipsa partiala de Soare le poate aduce celor nascuti in zodia Pesti deschiderea unei noi etape in sectorul sentimental si al creativitatii, fiind vizati cu precadere cei care desfasoara activitati artistice. Nativii Pesti care sunt singuri pot fi tentati de o aventura, aspect care nu este exclus nici in cuplurile in care relatiile nu mai functioneaza de ceva vreme. Rasturnarile de situatie nu vor lipsi, iar daca pentru unii poate fi vorba de o despartire definitiva, pentru altii poate fi vorba de conceperea unui copil.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.


horoscop zilnic 

Distribuie:  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005141 (s)