News Flash:

Vrei sa stii ce iti rezerva astrele astazi? Iata ce spune fiecare zodie

9 Octombrie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Horoscop 9 octombrie 2017 – Berbec

Poti avea o zi reusita, cu conditia sa nu depasesti o anumita limita si sa aspiri la bunurile sau privilegiile altora, care tie nu ti se cuvin, pentru ca nu le-ai castigat pe merit.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Taur

Este important sa nu te lasi in voia gandurilor negre, mai ales a celor care te indeamna sa iti restrangi optiunile si sa limitezi relatiile cu aceia care nu iti sunt de folos acum.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Gemeni

Este o zi destul de tulbure, din cauza unor neintelegeri pe care nu reusesti sa le descalcesti nici macar cu ajutorul celor care le-au creat.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Rac

Ai nevoie de cooperarea reala a celor din anturajul apropiat si, in aceste conditii, nu iti este deloc utila atitudinea de neimplicare in problemele lor, sub pretextul ca nu vrei sa te bagi unde nu-ti fierbe oala.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Leu

E destul de multa dezordine si la munca, si in planul sanatatii, dar ingrijorarea nu iti foloseste la nimic, mai ales in lucruri ce au legatura cu viitorul.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Fecioara

Ies la lumina, fara sa le poti opri, indoielile legate de sentimentele celor dragi. Exista riscul sa apara fisuri in relatiile cu ei, daca lasi aceste indoieli sa infloreasca, in loc sa le vii de hac.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Balanta

Faci calcule precise pe baza unei singure variante de evolutie a unor situatii din familie. Putina flexibilitate ti-ar prinde bine, ca sa nu ai surprize.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Scorpion

Arunci cu vorbe, desi stii sigur care va fi efectul acestora asupra celor din anturajul apropiat. Lasi impresia ca nu iti pasa de nimic, iar aceasta atitudine nu iti va aduce nimic bun.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Sagetator

Te preocupa resursele de orice fel si administrarea lor. Ar fi bine, pentru linistea ta, sa fii mai atent la ce ai si sa nu exagerezi importanta lucrurilor care iti lipsesc.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Capricorn

Ai tendinta de a-ti exagera importanta pe plan profesional si in grupul din care faci parte. Este momentul sa faci un pas in spate si il vei face, fie ca vrei, fie ca nu.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Varsator

Furtuna din interiorul tau nu poate fi domolita asa usor cum iti doresti, pentru ca este rodul unor exagerari de ani buni in domeniul relatiilor cu cei din anturaj, mai ales cu cei pe care i-ai negljat.


Horoscop 9 octombrie 2017 – Pesti

Esti capabil sa faci ordine rapid in planurile pentru viitorul apropiat sau indepartat si sa respingi propunerile care nu iti inspira incredere, chiar daca vin de la cei care se declara prietenii tai.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)