News Flash:

Vrei sa simti placerea adevarata? Cum sa faci sex fara prezervativ si sa nu ramai insarcinata

13 Octombrie 2015
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Pentru inceput, trebuie spus ca abstinenta de la sex este singura metoda care asigura suta la suta o femeie ca nu poate ramane gravida. Dar daca esti o femeie careia ii place sa faca dragoste cat mai des fara sa ramana insarcinata, chiar si fara ca barbatul sa foloseasca prezervativ, iata mai jos cateva solutii. 


In acelasi timp parca nici bureteii vaginali nu sunt suficienti – e posibil ca, printr-o miscare brusca a penisului bureteii sa nu-si mai indeplineasca sarcina pentru acre i-ai pus si atunci te rtezesti cu o armata de spermatozoizi ca patrund adand in tine incercand sa iti fecundeze ovulul.

O sa-mi spuneti ca anti-conceptionalele sunt cele mai bune. Dar stiti la fel de bine ca si mine ca pilulele nu ofera o siguranta de 100%. Sa fii oare printre cele 10% ghinioniste care raman insarcinate? Nu cred ca este timpul sa te gadesti la asa ceva. Fireste, daca vrei sa simti placerea adevarata. Pentru ca multe se gandesc, in timpul sexului:

-oare o sa se rupa prezervativul ala?

-daca-si da drumul in mine, ce ma fac?

-cum o fii fara prezervativ?

-o sa reuseasca sa iasa afara la timp?

-atat mi-ar mai trebui, sa raman gravida!

Sunt ganduri pe care majoritatea femeilor le au in timpul actului sexual, indiferent de varsta femeii. Si atunci, la revedere cu placerea adevarata, placerea pe care o simti in momentul in care faci sex fara nici un fel de stres.

Si atunci, cum puteti face asta?

Solutiile, din pacate, nu sunt la indemana si pot cauza neplaceri.

1. Prima solutie ar fi vasectomia barbatului.

Convingeti-l sa-si faca operatia si atunci puteti fi sigure ca nu veti mai ramane niciodata insarcinate cu el. Dar ce barbat este gata sa faca acest sacrificiu? Aproape nici unul, eventual doar cei care urasc bebelusii. Si atunci, la ce bun sa traiesti langa un astfel de barbat? Poti avea o sansa daca ai nascut 1 sau 2 copii. Atunci cu siguranta iti poti convinge sotul sa faca vasectomie. Din pacate, operatia nu este reversibila, deci o data facuta nu se mai poate intoarce.

2. A doua solutie ar fi steriletul, spun unele, dar eu stiu cazuri de femei care au ramas insarcinate desi aveau steriletul pus.

3. A 3-a metoda eficienta dar pe care nu ai voie sa o folosesti decat de 2 maxim 3 ori in viata, este pastila de a doua zi. Are o actiune pana la 72 de ore de la data ejacularii si te protejeaza 100%. Folosirea ei insa mai mult de 2-3 ori in viata poate duce la dereglari severe ale organismului vostru., intrucat contine progesteron. Pastilele se gasesc la orice farmacie si sunt in numar de 2. Prima trebuie luata cat mai repede, iar a doua se ia la 12 ore dupa ce a fost luata prima, pentru ca efectul lor sa fie cel urmarit. E bine ca, daca te stii alergica la ceva sau ai un tratament pe care-l iei, sa consulti medicul inainte de a lua pastilele.

 

Cum functioneaza pilulele:


-intarzie sau chiar stopeaza eliberarea ovulului din ovare;

-nu permite lichidului seminal sa fertilizeze ovulul care este posibil sa se fi eliberat intre timp;

-opre[te ovul fertilizat sa se adaposteasca in mucoasa uterina a uterului.

In concluzie, pilulele de urgenta stopeaza formarea unei sarcini nedorite inainte ca aceasta sa inceapa. 


Contraceptivele de urgenta sunt foarte eficiente. Contraceptivele de urgenta nu te vor proteja in caz ca ai un nou act sexual neprotejat!


Cand nu mai este cazul sa iei pilulele de a 2 a zi:


a. cand ai avut un act sexual neprotejat la mai mult de 3 zile distanta (mai mult de 72 de ore);

b. cand menstruatia ti-a intarziat;

c. cand ai facut sex neprotejat si in alte perioade ale ciclului.

Este bine de stiut ca pilulele de a 2-a zi au efecte secundare: dureri de cap, ameteli, stari de voma, dereglari menstruale.

Deci singurele metode 100% sigure ca nu ramai insarcinata sunt: vibratorul si vasectomia lui. Restul...

 

gravida foloseasca prezervativ bureteii vaginali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006861 (s)