News Flash:

Vrei sa muncesti in strainatate? Locuri de munca in Europa, prin reteaua EURES

27 Noiembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
loc de munca vacant

Iar în Italia sunt la mare căutare asistenţii medicali. Spitalele şi clinicile de aici pun la bătaie aproximativ 140 de posturi. Salariul mediu este de 10 euro brut pe oră.

În schimb, Marea Britanie are nevoie de 100 de îngrijitori pentru persoanele vârstnice. Salariile variază între 8 şi 15 lire pe oră, brut.

Bulgaria, Ungaria şi Austria le oferă celor în căutarea unui loc de muncă posibilitatea să se angajeze ca operatori în industria de prelucrare a lemnului (Bulgaria, salariu între 360 de euro şi 620 de euro brut lunar), muncitori în prelucrarea lemnului (Ungaria, salariul 820 de forinţi brut pe oră) sau zugravi (Austria, salariu între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună). Se solicită cunoaşterea limbii ţării în care se face angajarea sau a limbii engleze.

Candidaţii interesaţi trebuie să acceseze portalul naţional EURES - www.eures.anofm.ro, unde se pot vizualiza toate ofertele de muncă disponibile, detaliate pe ţări şi ocupaţii la secţiunea „Solicitanţi de loc de muncă”. De asemenea, poate fi contactat consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă de pe raza de domiciliu şi al cărui contact se găseşte tot pe site.

Cei care nu se află în baza de date a agenţiei de ocupare vor trebui să depună următoarele acte: copie BI/CI sau paşaport, adeverinţă de la medicul de familie care să ateste starea de sănătate, CV în limba română şi într-o limbă de circulaţie europeană, cazier judiciar în original, valabil. Toate serviciile EURES sunt gratuite.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007071 (s)