News Flash:

Vrei sa afli daca vei avea o zi buna? Iata ce spune fiecare zodie

24 Decembrie 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop Minerva 16 22 octombrie 2016 1024x725

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Sunt emotii, e multa bucurie in jur, avem de oferit si dragoste si cadouri si stiu ca vom primi la fel si macar in astfel de momente sa fie toata lumea fericita!

Vibratia zilei este 6 si o sa fie o armonie de jur imprejurul nostru.

CAPRICORN: Se poate sa va iasa-n cale cineva care va juca un rol important in viata voastra si o sa puneti piatra de temelie pentru o relatie de dragoste. O sa fiti invitati la diverse manifestari, evenimente mondene si o sa reactualizati vechi prietenii, sa va puneti la curent cu ultimele noutati de prin targ.

VARSATOR: E posibil sa primiti cateva invitatii la masa de Craciun si sa va duceti la una dintre ele daca nu sunteti impreuna cu familia. Program incarcat, dar o sa vreti sa faceti cativa pasi pe-afara, sa revedeti si niste buni prieteni si totodata sa fiti cu ai vostri diseara cand se deschid cadourile, la noapte, ma rog.

PESTI: Iesiti la o plimbare, e o intalnire de suflet si o sa primiti in avans, cu cateva ore cadoul de la Mos Craciun, daca nu veti petrece si noapte impreuna. Se poate sa schimbati din mers o destinatie sau componenta grupului cu care sarbatoriti Craciunul si sa va convina mai mult decat vechea varianta.

BERBEC: E posibil sa va treziti cu o oferta de nerefuzat, sa ajungeti la munte, sau in alta tara, si sa fie o sarbatoare cu multa bucurie. V-ati putea mobiliza sa plecati intr-o localitate, chiar si indepartata daca acolo se afla cei dragi, familia, rudele apropiate si stiti c-o sa va simtiti bine.

TAUR: Sanatatea prezinta un semn de intrebare si poate reusiti sa mancati cu masura din delicatesele de pe masa de Craciun. Poate aparea o situatie cu totul neasteptata si poate va trebui sa luati o decizie care sa va puna la adapost, sa nu riscati o plecare cu masina, daca se-anunta vreme rea acolo unde va duceti, de exemplu.

GEMENI: O sa mai dati o raita pe la magazine sa luati ce va mai trebuie de mancare si sa completati lista cadourilor pe care o sa le puneti sub pomul de Craciun. Se pare c-o sa abordati o noua strategie de comunicare in relatia cu partenerul de cuplu si poate surpriza pe care o sa i-o faceti diseara va aduce un plus de admiratie, recunostinta in ochii acestuia.

RAC: Familia va acapareaza toata atentia si o sa va asigurati confortul si-o sa va interesati si de starea sanatatii alor vostri. Poate va duceti in intampinarea rudelor care-or sa vina la voi de Craciun si o sa mai luiati cate ceva de la piata, sa completati meniul, sa nu ramaneti in pana de nimic.

LEU: Va invita cineva la o intrunire, poate luati masa de pranz impreuna, ca sa va ramana suficient timp pentru pregatirile mesei de Craciun. Se poate sa primiti o invitatie nesperata, sa petreceti revelionul departe de casa, chiar va doreati acest lucru, dar existau multe piedici, si-acum le veti depasi - va pregatiti pan-atunci.

FECIOARA: Poate de voi depinde impacarea cu cineva care-asteapta un semn de la voi si daca iubirea nu s-a stins asta cel mai bun moment sa faceti pasul hotarator. Poate luati parte la o serbare, e o ceremonie, luati si vreun premiu care o sa va rasplateasca munca, si toate calitatile de care-ati dat dovada pe parcursul anului.

BALANTA: O veste buna legata de sosirea cuiva care v-a spus ca nu poate veni, dar o sa-si faca timp sa ajunga pana la noapte. Se-anunta un musafir de la drum, dar numai daca n-o sa plecati voi pe undeva sa petreceti sarbatorile de iarna cu familia si cu prietenii, la munte, la o cabana, intr-un hotel.

SCORPION: Se poate-ntampla sa luati cu voi tot ce-ati pregatit si sa va duceti la rude, la prieteni, sa sarbatoriti la ei Craciunul, asa, de ultim moment. Se poate sa faceti treaba la dublu, si pentru voi si-o sa-i ajutati si pe parinti sa termine la timp pregatirile, sa va bucurati impreuna de magia acestei sarbatori.

SAGETATOR: E posibil sa reamenajati in fuga interiorul locuintei, mai puneti niste ornamente si pe-afara si o sa va ocupati si de voi sa aratati cat se poate de bine. E posibil sa aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care v-o fi gresit si o sa fie simplu de tot sa treceti peste orice neintelegere si sa va continuati relatia.


pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007345 (s)