News Flash:

Vom avea GAZON intre sinele de tramvai la Timisoara?

9 August 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
gazon sine
Ati vazut cu siguranta linii de tramvai ascunse de verdeata! Aceste imagini le gasim in marile orase  din Japonia, dar si mai aproape, in Europa, la Barcelona, spre exemplu, la Strasbourg ori in Bordeaux sau in Mulhouse, oras infratit cu Timisoara. Pe langa aspectul ingrijit al locului, vegetatia dintre sine face ca garniturile de tramvai sa fie mai silentioase.  Iar noilor tramvaie Armonia chiar le-ar sta bine sa circule pe… un covor de verdeata.
Dar va avea Timisoara vreodata gazon intre linii? Greu de crezut! Mai ales in conditiile in care sinele pe care circula garniturile au oricum mare nevoie de reparatii. Or, ca sa fie pusa in practica aceasta solutie, ideea ar trebui sa porneasca de la primarul Nicolae Robu.
„Da, am cerut la un moment dat sa se analizeze ideea aceasta, dar se pare ca este foarte greu de pus in practica pe sistemul nostru, pentru ca nu ar rezista. Poate cand vom face o reabilitare a liniilor si vor fi regandite asa cum le-au facut cei care practica solutia aceasta, atunci sigur ca ar fi frumos sa avem si noi. Nu pot face promisiunea ca prea curand…”, a declarat edilul-sef pentru opiniatimisoarei.ro.
Cu toate astea, nu putem sa nu ne intrebam: cum ar putea ramane verde iarba dintre sinele de tramvai, daca cea de pe strazi se usuca in mod constant? O fi arsita mare vara, dar spatiile verzi trebuie udate regulat ca sa nu piara.

timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008039 (s)