News Flash:

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, o actioneaza in judecata pe Gabriela Firea

18 Martie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
image 2016 07 25 21181772 70 vlad voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că îi va da în judecată pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, şi pe Narcis Copscă, managerul spitalului Sfânta Maria, în legătură cu declaraţii

.

"Îi voi da în judecată pe doamna Gabriela Firea şi pe domnul Narcis Copcă. Voi avea plăcerea să prezint întregul fir al evenimentelor foarte curând. Si va fi interesant", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook, ataşând un clip cu declaraţii ale lui, ale Gabrielei Firea şi ale lui Narcis Copcă, în legătură cu activitatea Spitalului Sfânta Maria, Vlad Voiculescu susţinând că unitatea medicală nu este pregătită de efectuarea unor transplanturi pulmonare.

"La începutul lunii decembrie, domnul manager (şi medic, şi cercetator, etc.) Narcis Copcă împreună cu avocaţii săi şi sub oblăduirea doamnei primar Gabriela Firea şi-au permis să ameninţe medici din cele mai mari centre de transplant pulmonar din Europa (Germania, Belgia, Austria, Olanda) pe care îi invitasem pentru o vizită colegialăi în România. Consecinţele comportamentului lui Narcis Copcă se văd acum când pacienţii români care ar trebui să beneficieze de transplantul pulmonar nu mai sunt primiţi nici măcar pentru prima evaluare la centrul de transplant unde au fost operati aproape 40 pacienţi români", a completat Voiculescu.

În ceea ce o priveşte pe Gabriela Firea, Vlad Voiculescu susţine că fiind "şefă peste mai multe spitale din Capitală şi cel mai popular om din PSD" nu s-a gândit "nicio clipă când a pus viaţa pacienţilor care aveau nevoie de transplant în pericol". 

 


vlad voiculescu gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004927 (s)