News Flash:

Visurile ascunse ale barbatilor

18 Martie 2017
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
topul celor mai dorite fantezii sexuale din mintea barbatilor
Femeile sunt devansate la capitolul imaginatie, atunci cand sunt in competitie cu barbatii. Ele inchid ochii si se gandesc la cum a decurs ziua, la cum o sa fie urmatoare zi si tot asa. Ehe, dar cand ei inchid ochii, fantezia isi arata suprematia. Iata ce le trece prin minte atunci cand dau frau liber erotismului.

Prima dorinta e usor de ghicit

Iata ca femeile care au mizat pe imaginatia bogata a barbatilor au gresit. Cea mai comuna fantezie a domnilor este... sexul oral. Ei viseaza la acest mod de interactiune atat noaptea, cat si ziua, cu ochii deschisi. De multe ori insa, fantezia devine ceva mai picanta: sunteti intr-un club, va sarutati pasional, dansati lasciv si totul se termina cu o partida de sex oral in toaleta barbatilor.

Au ceva cu dormitorul parintilor

Mai toti barbatii au incercat, ori cel putin au visat la o partida de sex in dormitorul parintilor. Ideea de a te avea chiar pe patul mamei tale e un fel de instinct animalic de a-si marca teritoriul. Nu te arata surprinsa de o astfel de propunere din partea partenerului tau. Crede-ne, a analizat-o in lung si-n lat, de multe, multe ori. Ofera-i pe tava aceasta fantezie si il vei avea la degetul tau mic. 

Intunericul si o sala de cinema...

"Am luat bilete la cinema. Am ajuns in sala, era intuneric, iar noi ne-am asezat intr-un loc retras. Ne-am luat de mana, am inceput sa cobor mana pe piciorul ei, apoi a facut si ea acelasi lucru, pana a ajuns... Si am inceput sa ne sarutam, apoi ea s-a aplecat... A fost cel mai frumos film din cate am vazut, cu final neasteptat si fericit". Dar da, tu, doamna, auzi doar partea cu "am luat bilete la cinema". Nu te gandi ca iubitul tau te vrea in locuri publice, unde poti fi pusa cu usurinta intr-o ipostaza stanjenitoare. Barbatii vor doar putina pasiune, nebunie, risc...

Un menage a trois perfect: tu, el si masina

Am putea spune intr-un mod amuzant ca ai trait in minciuna. Ai fi bagat mana in foc ca stii fanteziile barbatilor, atunci cand vine vorba de sex in trei? Ei bine, m?nage ? trois pentru barbati insumeaza lucrurile la care tin cel mai mult. In general, dupa tine sau poate chiar si inaintea ta, este masina. Pasiunea pentru automobile le este scrisa in ADN. Apoi, gandeste-te ce efect are asupra lui o plimbare cu masina: mana lui se plimba pe genunchii tai, are pofta sa te sarute, practic abia isi mai tine ochii la drum. Asadar, ii poti cere sa traga pe dreapta si sa va mutati pe bancheta din spate.

Amor cu doua femei

Oare exista vreun barbat care sa nu se fi imaginat in asternut cu doua femei superbe, bisexuale? Probabil ca nu. Aceasta fantezie are loc, de obicei, in perioada apropiata adolescentei. Mai tarziu, domnii gasesc foarte incitanta ideea de a fi trasi in pat de o femeie straina, apoi... apari tu (oficiala) si le intri in joc. Acesta este un lucru bun. Barbatii implicati in relatii de lunga durata au fantezii in care isi includ si partenerele. Mai mult, fantezia poate, pe parcurs, sa mai cuprinda inca vreo doua, trei cupluri de femei. Da! Toate deodata.

Urci sau cobori?

Lifturile au ceva special. O incapere atat de mica, un loc in care nu v-ar putea prinde nimeni... Deci, "urci in bratele lui cu picioarele in jurul soldurilor sale sau cobori pentru o partida de sex oral". Asta isi doreste, la asta se gandeste. Stati la bloc sau la curte...? 

Cum te vrea imbracata!
1. Miau...
Costumatia fruntasa este, de departe, cea de pisicuta. Putina piele neagra, un machiaj putin vulgar si partida este deja inceputa. Plimba?ti unghiile senzual pe spatele lui si nu uita sa exersezi putin torsul.
2. Scolarita
O fustita scurta, o camasuta care sa-ti dezveleasca bustul si parul prins intr-o codita
stren gareasca il vor pune pe jar instant! Ia?ti o pereche de ochelari si anunta-l ca azi dai proba la oral.
3. Asistenta
Se va simti dominat, neputincios in fata ta, dar te va vrea cu toti porii lui daca vei purta o costumatie de asistenta medicala. Spune-i ca ai exact tratamentul potrivit pentru a-l face sa se simta in al noualea cer.
4. Politista
O pereche de catuse si o cascheta de politist ii vor face sangele sa fiarba. Fii dominatoare si ofera-i o partida de sex ca-n filme. "Mainile sus!"
5. Menajera
Dimineata, trezeste-l imbracata in menajera, cu micul dejun in pat (capsuni cu frisca) si spune-i ca e timpul sa schimbi asternutul. Sigur va veti petrece intreaga zi in pat... sau pe jos... sau pe masa...
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007320 (s)