News Flash:

Vis spulberat! FCSB a ratat calificarea in grupele Champions League dupa ce a fost umilita de Sporting Lisabona. Vicecampioana va juca in grupele Europa League

24 August 2017
935 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua
Echipa de fotbal FCSB a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a fost surclasata de formatia portugheza Sporting Lisabona cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a play-off-ului competitiei.
Seydou Doumbia (13), Marcos Acuna (60), Gelson Martins (64), Bas Dost (75) si Rodrigo Battaglia (88) au marcat pentru oaspeti, in timp ce golul formatiei bucurestene a fost inscris de Junior Morais (20). 
Sporting a castigat meritat si si-a reconfirmat valoarea, in fata unei echipe care a intrat timorata in meci si dupa al doilea gol si-a pierdut complet luciditatea. Dupa 0-0 la Lisabona, FCSB a sperat timp de o ora ca poate ajunge din nou in grupele Champions League, la patru ani de la ultima sa experienta, dar tentativa ''ros-albastrilor'' s-a soldat cu un esec de proportii. 
FCSB (fosta Steaua) a jucat ultima oara in grupele Champions League in sezonul 2013/14, FCSB va evolua in grupele Europa League, tragerea la sorti fiind programata vineri. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)