News Flash:

VIRAL. Ce face o camerista curioasa cand iti lasi lucrurile la vedere - VIDEO

13 Noiembrie 2014
1466 Vizualizari | 0 Comentarii
Cei mai multi turisti isi lasa lucrurile valoroase la vedere in camerele de hotel, insa persoana care a realizat filmarea a jurat ca le va pune in seif, dupa ce a surprins-o pe menajera, cu o camera ascunsa, cand ii umbla prin obiectele personale. In filmare se vede ca femeia nu fura nici un obiect din camera, insa ii foloseste tableta si laptopul.
Filmarea a fost publicata pe YouTube de Vince Stravix, barbatul precizand ca s-a cazat la un hotel american foarte cunoscut si a lasat camera de la laptop sa filmeze. In timp ce barbatul era plecat, camerista care trebuia sa curete incaperea a fost surprinsa in timp ce analiza un pachet pe care turistul il primise si incercand jocurile de pe tableta. Mai mult, femeia a incercat de doua ori sa acceseze laptopul, insa fara succes. Abia dupa ce si-a satisfacut curiozitatea ea a facut curatenie in camera. 

Filmarea a strans peste doua milioane de vizualizari in trei zile, dar si sute de comentarii. Unii dintre utilizatorii YouTube o apara pe tanara, precizand ca femeia a fost doar curioasa si ca barbatul nu ar fi trebuit sa o inregistreze si sa posteze filmuletul, mai ales ca angajata hotelului nu a furat nimic. sursa: BZI.ro

Galerie Video


turisti lucrurile valoroase menajera camera ascunsa tableta laptopul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008920 (s)