News Flash:

Viorica Dancila: Presedintele nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace CSAT

23 August 2018
821 Vizualizari | 0 Comentarii
danc

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul a cerut convocarea de urgenta a sedintei CSAT pentru a putea adopta rectificarea bugetara, deoarece ca presedintele Klaus Iohannis ”nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp” sa faca acest lucru.
”Rectificarea bugetara este unul dintre cele mai importante proiecte ale Guvernului, care ar fi trebuit sa fie adoptat in cadrul sedintei de astazi (joi - n.r.). Din pacate, presedintele Romaniei nu a gasit deschiderea sau poate nu a avut timp sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru analizarea si avizarea primei rectificari bugetare din acest an, desi proiectrul de afla in dezbatere publica inca de pe data de 6 august”, a declarat Viorica Dancila la inceputul sedintei Executivului.

Ea afirmat ca, in aceste conditii, Guvernul a luat decizia de acere presedintelui convocarea in regim de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

”Am prevazut mai multi bani pentru sanatate, educatie, administratie locala, pentru acele domenii care au avut o buna executie bugetara, insa cu incadrarea de deficit bugetar de 2,97% din PIB”, a mai spus Dancila.


guvernul csat klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)