News Flash:

Viorica Dancila, discutii luni cu managerii de spitale pe tema salariilor din Sanatate

23 Aprilie 2018
802 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica Dancila sedinta guvern 12 04 2018 1067x550

Premierul Viorica Dancila se va intalni, luni, la ora 13.00, la Palatul Victoria, cu manageri de spitale pentru a discuta despre salariile din sistemul de sanatate.
Prim-ministrul Viorica Dancila le-a cerut ministrilor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, la inceputul sedintei de guvern de miercuri sa gaseasca solutii la problemele din sanatate.

”Vreau sa rog pe doamna ministru al Sanatatii, doamna ministru al Muncii, domnul ministru al Finantelor Publice sa identifice pana la sfarsitul acestei saptamani problemele care apar in sistemul de sanatate, sa gasim solutii, iar luni sa cheme managerii spitalelor in care avem probleme pentru a avea o discutie cu dumnealor si a identifica solutiile corespunzatoare, astfel incat acest subiect sa poata fi inchis”, a spus Dancila.

Zeci de angajati ai Institutului de Pneumofiziologie "Marius Nasta" din Capitala, biologi, asistente, personal administrativ, dar si medici, au protestat, marti, 10 aprilie, pentru a treia oara in ultima saptamana, in curtea unitatii spitalicesti, fiind nemultumiti de reducerea sporurilor. De asemenea, cateva zeci de cadre medicale si personal administrativ din cadrul Institutului de Pneumofiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti protesteaza fata de reducerile salariale.
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sustinut, referitor la protestele din ultimele zile, organizate de cadrele medicale, legate de modul in care se acorda sporurile, ca nu tot personalul medical trebuie sa primeasca sporuri maxime.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006943 (s)