News Flash:

Viorica Dancila, despre cazul Valcov: Daca va fi o decizie definitiva, va asigur ca atitudinea mea va fi total schimbata

22 Februarie 2018
777 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi ''total schimbata'' dupa o decizie definitiva a instantei, pana atunci existand prezumtia de nevinovatie.

"Este consilier al premierului, este adevarat. Din cate stiu, domnul consilier Valcov a fost condamnat nu definitiv si am spus ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa existe pana la o condamnare definitiva. Este Directiva europeana in acest sens, iar eu nu fac decat sa respect o Directiva europeana pe care eu in calitate de europarlamentar am votat-o in Parlamentul European. Daca va fi o decizie definitiva, va asigur ca atitudinea mea va fi total schimbata", a spus Viorica Dancila.

Aceasta a fost intrebata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, alaturi de seful CE, Jean-Claude Juncker, despre cazul Darius Valcov, care a fost condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006146 (s)