News Flash:

Viorel Ilie, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, dispus sa demisioneze: Vom lua o decizie cand se va intoarce Tariceanu

11 Octombrie 2017
838 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat, miercuri, ca este dispus sa isi dea demisia din Guvern, afirmand ca se va lua o decizie dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va reveni in tara.
„Vom lua o decizie, asa cum am stabilit, cand se va intoarce domnul presedinte Tariceanu. Desigur, (sunt dispus sa renunt la mandat-n.r.)”, a declarat ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, intrebat daca este dispus sa renunte la mandat.
Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, ca va initia o remaniere care sa duca la inlocuirea ministrilor cu probleme penale si a altora cu probleme de imagine.
Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, marti, ca partidul a dat un vot de sustinere pentru ministrul Viorel Ilie si nu intentioneaza sa revina asupra lui, iar orice remaniere poate fi facuta prin consultarea coalitiei de guvernare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005992 (s)