News Flash:

Violatorii din Vaslui incearca cu orice pret sa scape basma curata. Procesul a fost suspendat

14 August 2015
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
violatorii
Procesul in care sapte tineri sunt judecati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost suspendat, vineri, la Judecatoria Vaslui, dupa ce unul dintre avocati a solicitat recuzarea judecatorului de sedinta, invocand mediatizarea excesiva a cazului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Judecarea cazului celor sapte tineri din Valeni acuzati ca au violat o fata de 18 ani a fost suspendata, la Judecatoria Vaslui, dupa aproximativ o ora de la inceperea procesului.
Suspendarea sedintei de judecata s-a facut la solicitarea unuia dintre avocatii celor sapte tineri, care a invocat mediatizarea excesiva a cazului si a solicitat recuzarea judecatorului.
Astfel, un alt magistrat va analiza cererea de recuzare si va stabili daca procesul va continua cu acelasi judecator sau cu altul, urmand ca apoi sedinta sa se reia.
La Judecatoria Vaslui are loc, vineri, un nou termen in procesul pe fond in care sapte tineri din Valeni sunt judecati pentru ca ar fi violat o tanara de 18 ani, in noiembrie 2014.
In fata sediului instantei s-au adunat aproximativ 300 de persoane, pe de o parte sustinatori ai celor sapte tineri, iar pe de alta parte ai tinerei care a fost violata.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)