News Flash:

Vino la inaugurarea Iulius Town Timisoara! Te asteapta trei zile cu evenimente impresionante si un record mondial

30 August 2019
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timisoara, 29 august 2019: De vineri, 30 august, timisorenii au o noua destinatie de petrecere a timpului liber. Iulius Town, primul proiect mixt din vestul tarii, ii asteapta cu noi magazine, o varietate de restaurante si cafenele tematice, dar mai ales cu un parc impresionant.

Cu ocazia inaugurarii, Iulius Town a pregatit trei zile cu multa distractie, sub sloganul Luminam #TimisoaraImpreuna, perioada in care Iulius Mall va avea program extins pana la ora 24.00. In plus, primii 550 de clienti ai zilei vor avea parte de premii instant, constand in seturi fashion cu accesorii PopSocket si umbrela personalizata Iulius Town sau invitatii pentru o persoana la Flight Festival, care va avea loc in perioada 27 - 29 septembrie, in Timisoara.

Evenimentul principal al acestui week-end va avea loc sambata seara, cand timisorenii vor dobori, impreuna cu Iulius Town, recordul mondial Guinness World Records® pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Este o manifestare care aduce aminte ca, in 1884, Timisoara devenea primul oras european iluminat electric. Show-ul plin de culoare va avea loc de la ora 19.00, in Piata Consiliul Europei, in fata cladirii UBC 3. Publicul va avea la dispozitie 14 porti de acces in arealul delimitat, unde vor primi pe loc bratarile luminoase. Recordul actual pe care timisorenii trebuie sa il doboare este detinut de India. Seara continua cu un concert Smiley si Fely si cu un spectaculos foc de artificii.

Surprize vor avea loc in Iulius Town in toate cele trei zile de festival. Vrei sa admiri orasul de la inaltime? Atunci urca in balonul cu aer cald din parcul Iulius Gardens! Ascensiunile vor avea loc vineri intre orele 18.00 22.00, sambata intre 12.00 si 20.00, iar duminica intre 12.00 si 22.00.

Lacul din parc este ideal pentru plimbari romantice pe malul apei, dar in acest weekend si pentru mesaje dedicate celor dragi, care vor aparea sub forma de holograme. Vizitatorii Iulius Gardens pot trimite mesajul dorit printr-un SMS la numarul 1747, cu tarif normal, de vineri pana duminica inclusiv, in intervalul orar 20.00 24.00, in limita a 40 de caractere, iar acesta va aparea proiectat pe o perdea de apa.

Vizitatorii sunt invitati si la photo booth-ul din Atriumul Iulius Mall sa formeze un mozaic foto spectaculos cu propriile imagini. La final, toate fotografiile vor reda un mesaj festiv de mari dimensiuni.

Alte evenimente vor avea loc vineri, de la ora 17.00, cand timisorenii sunt invitati in pasajul auto UnderTown, la vernisajul expozitiei de arta urbana. De la ora 20.00, distractia continua pe ritmuri de deep-house in parc si tot aici va avea loc parada Microcosmos Acrobatic Showa unei Insecte Gigant de 12 metri inaltime.

Duminica, Gasca Zurli se intalneste cu cei mici de la ora 19.00, in Piata Consiliul Europei, iar un spectacol grandios de arta stradala, in care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse in baloane uriase iluminate, va incheia programul celor trei zile dedicate inaugurarii Iulius Town.

Programul complet al evenimentelor este pe www.iuliustown.ro.

Vino sa traiesti experiente noi la inaugurarea Iulius Town!

Galerie Foto

Zona_derulare_record_mondial.JPG
primii town
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005291 (s)