News Flash:

Vineri, medicul nutritionist MIHAELA BILIC va sustine la IULIUS MALL Timisoara o conferinta despre alimentatia pentru copii

19 Octombrie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM

Cum le putem asigura celor mici o alimentație sănătoasă și gustoasă în același timp? La această întrebare va răspunde vineri, 21 octombrie 2016, dr. Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România. Întâlnirea cu publicul, prilejuită de lansarea volumului „ABC de nutriție”, va avea loc de la ora 18.00, la demisolul mall-ului, în zona Poema.

 

Cartea „ABC de nutriție” se adresează copiilor și, în egală măsură, părinților. Din paginile acesteia, toți cei interesați pot afla amănunte despre mâncare, nutrienți și calorii. Cititorii pot învăța cum să devină „detectivi de etichetă”, își pot forma „obiceiuri bune de mâncat”, vor ști ce înseamnă farfuria ideală și vor deprinde modul în care să aprecieze mâncarea, prin gustul bun și beneficiile pe care le poate aduce organismului. În paginile volumului, autoarea oferă o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate într-un format accesibil, plin cu ilustrații colorate, grafice interesante, jocuri, experimente, teste și exerciții ușor de pus în practică.

 

Mihaela Bilic este la cea de-a patra carte de nutriție publicată, celelalte volume ale sale, dedicate alimentației sănătoase, fiind foarte bine primite de cititori.

 

„ABC de nutriție” a apărut sub egida editurii Curtea Veche. Lansarea volumului și conferința susținută de Mihaela Bilic la Iulius Mall vor fi urmate de o sesiune de autografe. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)