News Flash:

Viktor Orban: "Imigrantii extracomunitari trebuie sa revina in propriile tari"

13 Septembrie 2015
471 Vizualizari | 0 Comentarii
viktor orban
Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca imigrantii extrecomunitari trebuie sa mearga inapoi in tarile de origine, afirmand ca sunt indusi in eroare de liderii europeni si indemnand Uniunea Europeana sa suplimenteze ajutoarele acordate vecinilor Siriei, relateaza MTI.
"Este normal sa am empatie fata de imigranti, dar empatia nu este suficienta: sunt necesare masuri", a declarat Viktor Orban intr-un interviu acordat revistei Bild.
Intrebat ce ar trebui sa faca imigrantii daca Ungaria isi inchide frontierele, Orban a raspuns: "Sa revina in tarile de unde au venit".
"Nu vin din zone de razboi, nu fug de pericole, nu vin in Europa pentru a gasi refugiu, ci pentru o viata mai buna, cel mai probabil in Germania si in Suedia", a spus Orban.
"Imigrantii sunt inselati atat de traficanti, cat si de politicienii germani care le promit vieti mai bune si dreptul de sedere chiar si dupa restabilirea pacii in tarile lor. Mierea pentru care merg in Germania se va dovedi curand mai putin dulce decat sperau. Nivelul de trai este determinat de performante, nu de nevoi", a spus premierul Ungariei.
Viktor Orban a cerut elaborarea unui plan al Uniunii Europene pentru suplimentarea asistentei financiare acordate vecinilor Siriei. Premierul Ungariei propune cresterea cu 1% a contributiilor statelor membre la bugetul UE, in scopul ajutarii vecinilor Siriei.
Mediafax.ro 

uniunea europeana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0932 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016581 (s)