News Flash:

"Viespea" lui Ogica recunoaste ca s-a prostituat

31 Iulie 2016
1142 Vizualizari | 0 Comentarii
viespea
Casandra, fosta sotie a lui Stelian Ogica, face  declaratii surprinzatoare pentru CANCAN.ro. "Viespea" vorbeste despre modul in care si-a castigat existenta si marturiseste ca a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati in schimbul unor sume de bani.
 
Datorita fostului partener de viata, bomba sexy a ajuns sa apara foarte des pe micile ecrane cu diferite scandaluri, care au prins foarte bine la public. Dupa ce "Spaima Loteriei" a facut-o cunoscuta, cei doi s-au despartit iar tanara a plecat in strainatate. Din momentul in care s-au separat, amorezii au inceput sa isi adrese tot felul de cuvinte urate. Una dintre cele mai grave acuzatii a fost la adresa Casandrei pentru ca s-a spus ca s-a prostituat pentru a castiga un ban.

Intrebata de reporterii daca este adevarat si cat cerea pentru o partida de sex,Casandra a declarat ca: "Pentru o partida de amor luam 2.000 de euro. Ajunsesem sa intretin relatii sexuale cu barbati de toate varstele. Cand vedeam un barbat de 50 de ani simteam numai scarba si ura pentru cel care ma folosea pentru ca sa ii fie lui bine".

"Fostul iubit ma trimtea sa fac asta"

"Viespea" lui Ogica marturiseste ca nu ducea lipsa de clienti: "Marius Baldovin, fostul meu iubit, ma trimitea sa fac asta. Prin ce am trecut nu doresc nimanui. El lua toti banii, nu eu. Aveam clienti pentru ca imi aducea acest distrus. Cati bani a facut de pe urma mea nu o sa iti vina sa crezi de si-a facut vila cu banii mei. Mie nu imi dadea bani. Toti ii avea el de asta sunt eu asa cum sunt acum. Nu mai vreau sa mai discut despre asta".

Dupa ce a trecut prin aceasta drama, Casandra spune ca pentru a castiga un ban, acum, este animatoare intr-un club din Germania.

bomba casandra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)