News Flash:

VIDEO VIRAL - Bobocii de rata au disparut si toata lumea a dat vina pe pisica. Dar ce a urmat este UIMITOR

2 Martie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
pisi si rata
La marginea oraselului Clara din Irlanda locuieste un cuplu de tineri care a trait o intamplare cu totul iesita din comun. Ronan si Emma Lally detin o mica ferma de care au grija in paralel cu slujbele lor. Desi aveau o colectie minunata de animale, totusi simteau ca ceea ce le lipsea ar fi cateva ratuste care ar completa imaginea fermei lor.
Cei doi tineri au cumparat cateva oua fertilizate, iar in ziua cand puii urmau sa eclozeze, Ronan si Emma au mers in mare graba sa-i cunoasca. Insa surpriza… in hambar nu era nicun boboc de rata. Ei au vazut doar o pisicuta ce iesea printr-o spartura a peretelui hambarului si au banuit ca aceasta fusese infractoarea care a mancat ratustele.
Cum acestea deja lipseau de cateva zile, Ronan si Emma isi pierdusera orice speranta ca le vor mai vedea vreodata. Hotarati sa nu renunte ei au continuat cautarile si in cele din urma le-au dat de urma. Pisicuta buclucasa ajunsese acolo inaintea lor. Emma a ramas incremenita cand a vazut ca felina tinea in gura un boboc. Era sigura ca felina urma sa o omoare… dar cu toate acestea, tanara stia ca pisicile obisnuiesc sa isi duca puii dintr-un loc in altul si la fel se intampla si cu aceast bobocel. Pisica era de fapt cea care in tot acest timp avusese grija de cele trei mici ratuste abia iesite din ou.
Imaginile surprinse sunt incredibile si emotionante in acelasi timp. Felina le aduna pe micutele ratuste langa ea cu labuta, iar acestea din urma o cauta pentru a-si face culcus langa ea. Daca aveati impresia ca povestea se incheie aici, va inselati amarnic. Atunci cand a decis sa o mangaie, fiind mandra de comportamentul pisicii sale, Emma a descoperit ca felina tocmai nascuse trei pisoi dragalasi.
Faptul ca si ratustele si pisoii au venit pe lume in acelasi timp a fost o inedita coincidenta. Dorinta de caldura si confort a fost ceea ce le-a indemnat pe ratuste sa stea aproape de pisica. Cum era de asteptat, nimeni nu mai a indraznit sa rupa legatura speciala dintre aceste necuvantatoare. Cateva saptamani mai tarziu pisoiasii erau inca mici pe cand ratustele cresteau vazand cu ochii. Acum toti puii o urmeaza pe mama pisica. Livebiz.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005797 (s)