News Flash:

VIDEO - Un ursulet adorabil ofera un spectacol pe cinste

1 Septembrie 2016
991 Vizualizari | 0 Comentarii
panda joaca
Un ursulet panda a fost filmat in timp ce se juca la Centrul de Ingrijire Gengda Wolong din China, specia din care acesta face parte fiind pe cale de disparitie.


Potrivit Descopera, ursul, botezat Hua Rong, a fost surprins in timp ce rostogolea si se juca cu o minge in habitatul artificial creat in mijlocul Rezervatiei Naturale Wolong, din Comitatul Wenchuan, Provincia Sichuan.


Specia ursului panda gigantic, din care face parte si Hua Rong, a fost inclusa de Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii pe lista animalelor aflate pe cale de disparitie. Se estimeaza ca doar 1.600 de exemplare mai traiesc acum in salbaticie, iar alte 300 in gradinile zoologice si centrele special amenajate din intreaga lume.


Camerele video s-au dovedit a fi deosebit de folositoare pentru cei care doresc sa afle cum se manifesta animalele in momentul in care nu sunt supravegheate. Astfel de camere sunt amplasate in gradini zoologice, rezervatii naturale, dar si in medii salbatice in care accesul se face cu dificultate.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006443 (s)