News Flash:

VIDEO UIMITOR! TE TREC FIORII cand o asculti! O femeie de serviciu, absolventa de Conservator, facut senzatie la "Romanii au talent". Andra a apasat butonul auriu

19 Februarie 2017
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
paula rad
In prima editie din sezonul sapte "Romanii au talent", spectacolul memorabil si-a facut simtita prezenta inca din primele secunde, iar trairile intense, emotia si talentul autentic i-au cucerit din nou pe toti.
Printre concurentii care s-au remarcat la preselectiile "Romanii au talent" se numara si Paula Rad. Paula are 28 de ani, este din Zalau si lucreaza ca femeie de serviciu. 
"Pentru ca inca nu mi-am gasit un loc de munca in domeniul muzicii, desi inca mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu", a povestit Paula. 
La "Romanii au talent", tanara a reusit sa ofere un moment care a facut atat publicul cat si pe jurati sa lacrimeze si sa se ridice pentru a-i aplauda indelung talentul autentic. Reprezentatia sa a fost magica, a exprimat o pasiune rar intalnita si s-a numarat printre momentele cele mai frumoase.
Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO
Sigura pe vocea sa si cu o fericire imensa in glas, pentru ca a reusit sa ajunga la "Romanii au talent", Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenti in sala cu melodia "O mio babbino caro".
"Sper sa schimbam viata in ceea ce meriti sa traiesti", a declarat incantata Mihaela Radulescu.
Andra a fost cea mai impresionata de prestatia Paulei Rad: "Este cel mai emotionant moment. Vai ce ai putut sa faci".

Galerie Video


paula rad paula
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)