News Flash:

VIDEO TULBURATOR: Doi copii sirieni se consolează reciproc dupa ce si-au pierdut fratele in urma unui bormbardament in Alep

26 August 2016
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
copii siria
Unsprezece copii, printre care si un bebelus, au fost ucisi in urma unui bombardament al fortelor guvernamentale ce a avut loc recent in Alep. Fratele celor doi copii surprinsi de camerele de filmat era unul dintre minorii decedati.
La o saptamana dupa ce videoclipul in care il infatisa pe Omran, copilul sirian de cinci ani ranit in urma unui bombardament, era mediatizat de presa internationala, un alt clip emotionant, fimat de jurnalistii de ABC, reuseste sa socheze intreaga lume ce asista la conflictul din Siria.
"Atentia publicului larg poate ca s-a diminuat la o saptamana dupa ce clipul cu Omran a devenit viral, dar Omran si alti 85.000 de copii din Alep inca sufera", a declarat Zaher Sahloul, unul dintre putinii medici ramasi in orasul sirian.
Acesta s-a declarat frustrat de faptul ca, in ciuda mediatizarii suferintei copiilor din zona de conflict, nimic nu s-a schimbat la fata locului. "Nu putem condamna ignoranta sau lipsa de informare, insa putem condamna propria indiferenta", a adaugat medicul.
Peste 400.000 de persoane au murit de la inceputul razboiului din Siria.
Vezi aici imaginile sfasietoare. 

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)