News Flash:

VIDEO TERIFIANT! CLIPE DE GROAZA pentru jucatorii echipei argentiniene Racing Club. Fotbalul sud-american, la un pas de o noua tragedie! Usa avionului s-a deschis in timpul decolarii. Un pasager a filmat momentele de panica

24 Martie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
usa avion
O noua tragedie in fotbalul sud-american a fost evitata in ultimul moment, dupa ce usa avionului care transporta echipa argentiniana Racing Club s-a deschis in timpul decolarii, informeaza AFP. 
Fotbalistii formatiei de la periferia capitalei argentiniene Buenos Aires se intorceau acasa dupa partida disputata in deplasare cu echipa Belgrano. In timpul decolarii, usa micului avion cu elice care ii transporta s-a deschis, iar jucatorii au intrat in panica si au inceput sa tipe, alertandu-l pe pilot care a reusit sa opreasca aparatul, scrie AGERPRES. 
Incidentul s-a produs duminica, insa a fost dezvaluit abia joi, dupa ce o inregistrare video a fost difuzata de unul dintre pasageri. 
Lumea fotbalului sud-american a fost indoliata in noiembrie 2016, dupa prabusirea avionului charter care transporta echipa braziliana Chapecoense catre Medellin (Columbia), unde urma sa dispute prima mansa a finalei competitiei Copa Sudamericana. 
In acea tragedie si-au pierdut viata 71 dintre cei 77 de pasageri ai aeronavei companiei boliviene LaMia, intre care si 19 fotbalisti de la Chapecoense. 
AGERPRES 

Galerie Video


sud-american racing club
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007404 (s)