News Flash:

VIDEO - Stadiul lucrarilor pe autostrada dintre Sanovita si Topolovatu Mare

28 Noiembrie 2014
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Constructorul care se ocupa de lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj continua lucrarile. Ultimele imagini video filmate pe tronsonul dintre Sanovita si Topolovatu Mare arata ca pe mare parte din lungimea soselei este deja turnat asfalt, dar mai este destul de lucru.
In curand, am putea urca pe autostrada spre Deva printr-un noul punct. Dar aceasta inseamna finalizarea lotului dintre Sanovita, acolo unde se termina lotul 1 din autostrada Lugoj – Deva, si Topolovatu Mare, parte a lotului 2 din Timisoara – Lugoj. Desi nimeni nu a anuntat oficial, se pare ca firmei constructoare i s-a ”sugerat” sa porneasca lucrarile dinspre Lugoj spre Timisoara, asta pentru a se urca provizoriu mai rapid pe autostrada spre Deva, in acest fel fiind posibila si oferirea spre circulatie a 10 kilometri de autostrada care in prezent nu sunt practicabili, intre Sanovita si intersectia cu A6, scrie tion.ro.
Lotul 2 din autostrada Lugoj - Timisoara are o lungime de 26,5 kilometri si ar trebui sa fie finalizat in 2015. Lucrarea are o valoare de 611.884.622 lei.
Un film postat pe forumul peundemerg.ro arata ca drumul dintre Sanovita si Topolovat are in mare parte si asfalt asternut, dar acesta nu a fost turnat in zona supratraversarilor, care nu sunt inca realizate, la unele podete casetate de asemenea se lucreaza.

Galerie Video


constructorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006286 (s)