News Flash:

VIDEO SOCANT! Sef de filarmonica, cu atitudine de cocalar! Managerul Filarmonicii din Arad isi sfideaza angajatii cu arogante din... Mauritius. Iata ce mesaje le transmite din piscina

18 Ianuarie 2016
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
sef filarmonica
Directorul filarmonicii din Arad este in mijlocul unui scandal de proportii. Alin Vacean a postat pe un site de socializare un videoclip din vacanta de lux pe care o petrece alaturi de iubita sa. Cei doi indragostiti sunt intr-o piscina si le transmit mesaje celor de acasa. Angajatii filarmonicii considera ca directorul ii sfideaza, in conditiile in care ei au un salariu de nimic. Primarul orasului i-a cerut demisia.
Filmuletul a provcat revolta angajatilor filarmonicii din Arad. Protagonistii sunt chiar directorul institutiei, Alin Vacean, si iubita lui, Paula Cojocari, fata secretarului Primariei Timisoara. Ei sunt in vacanta in Insulele Mauritius si se relaxeaza fara griji intr-o piscina.
Cei doi indragostiti au simtit nevoia sa le arate si celor de acasa cum e distreaza ei si chiar le-au transmis salutari.
Dupa ce a vazut imaginile, primarul Aradului, Gheorghe Falca, i-a cerut demisia lui Vacean. Potrivit Romania TV, acesta este director al Filarmonicii din 2014, pentru 3 ani, si numai comisia de evaluare poate decide demiterea lui.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006261 (s)