News Flash:

VIDEO SOCANT! Doua eleve care mergeau la simulare au fost spulberate pe trecerea de pietoni. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

17 Martie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
acc trecere
Accident grav langa Colegiul National "Gheorghe Chitu" din Craiova.
Doua adolescente din Craiova au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de o masina pe trecerea de pietoni. Fetele mergeau sa sustina simularea pentru examenul de bacalaureat. Politia a deschis un dosar penal, urmand sa verifice daca soferul s-a oferit sa le dea bani fetelor pentru a nu reclama incidentul, asa cum au sustinut acestea.
Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere a unui hotel din apropierea Colegiului National "Gheorghe Chitu" din Craiova, se observa cum eleve sunt lovite in plin de un taxi, pe trecerea de pietoni din fata scolii, unde copilele mergeau sa sustina simularea pentru examenul de bacalureat.
Dupa accident, soferul s-ar fi oferit sa le duca pe cele doua fete de 18 ani la spital, iar apoi le-ar fi spus ca le da cate 100 de lei, daca nu reclama accidentul la Politie, au sustinut elevele in fata presei. "A zis ca ne ajuta, iar apoi a incercat sa ne dea cate o suta lei", a precizat una dintre eleve, scrie stirileprotv.ro.
Accidentul a fost raportat la Politie de martori, iar anchetatorii au deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa. "S-a intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa, soferului de 39 ani din Craiova i-a fost retinut permisul de conducere pana la finalizarea cercetarilor", a declarat Amelia Barbu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana Dolj.
Anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca taximetristul a incercat sa le dea bani celor doua eleve, toti trei urmand a fi audiati. Una dintre cele doua adolescente a ramas in sectia de urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova pentru investigatii medicale.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)