News Flash:

VIDEO SOCANT! Directorul unui muzeu din Romania, filmat BEAT MORT in birou cum cerea coniac! A FOST DEMIS!

17 Ianuarie 2017
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
director muzeu
Directorul Muzeului de Etnografie si Arta Populara Baia MareIlieGherhes, a fost filmat in biroul sau in timp ce se afla in stare de ebrietate avansata si, mai mult, ii mai cerea alcool unei angajate.

In afara imaginilor, exista si declaratia lui Gherhes: „M-am imbatat”.

Ilie Gherhes (55 de ani) este doctor in istorie si cadru didactic (lector universitar) la Facultatea de Stiinte Psiho-Socio-Umane – Universitatea de Vest „Vasile Goldis” Arad, filiala Baia Mare. 

Directorul interimar al Muzeului de Etnografie si Arta Populara din municipiul Baia Mare, prof. dr. Ilie Gherhes, a fost schimbat din functie, a anuntat luni seara, pe pagina sa de socializare, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, potrivit agerpres.
Directorul interimar al Muzeului de Etnografie si Arta Populara a fost filmat cu telefonul mobil in cursul saptamani trecute, de o angajata, in timp ce era in stare avansata de ebrietate in biroul din institutie. Angajata a facut publica inregistrarea. 

”Conducere noua la Muzeul de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare. In urma controlului efectuat de catre reprezentanti ai Consiliului Judetean Maramures la finalul saptamanii trecute (in urma unei sesizari) la Muzeul de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare, institutie aflata in subordinea CJ Maramures, si a comportamentului neadecvat al conducerii interimare a institutiei, am luat azi masura intreruperii mandatului de director interimar pentru domnul Gherhes Ilie. Alaturi de colegii din conducerea executiva am numit un nou director interimar (pana la organizarea concursului): doamna Monica Mare, care nu va avea in urmatoarele saptamani o misiune usoara (...). Am considerat oportun sa aducem in fruntea institutiei o persoana din afara si care sa poata sa vada lucrurile dintr-o perspectiva noua”, a precizat Gabriel Zetea, in motivarea deciziei luate.

Galerie Video


directorul muzeului etnografie ilie gherhes m-am imbatat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006396 (s)