News Flash:

VIDEO - Senatorul PSD Serban Nicolae, limbaj suburban la adresa uneui colege din Parlament

7 Decembrie 2017
1146 Vizualizari | 5 Comentarii
nicolae

Deputatul USR Cosette Chichirau si senatorul PSD Serban Nicolae au avut un schimb dur de replici in timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputatilor a Statutului magistratilor, Chichirau acuzandu-l pe pesedist ca fura, iar senatorul catalogand-o ”proasta” si ”asistata social”. Senatorul PSD a declarat, ulterior, ca nu-si va cere scuze fata de Cosette Chichirau pentru incidentul din plenul Camerei Deputatilor, senatorul afirmand ca nu are motive sa-ti ceara scuze ”uneia care ma insulta in mod repetat”.
In timpul in care deputatii USR au ocupat tribuna si au prezentat amendamentele la Statutul magistratilor folosindu-se de o portavoce, Cosette Chichirau a intrat in direct pe facebook prezentand imagini din plen, din preajma tribunei, concomitent comentand ce se intampla in plen.

”Iata autorii acestor amendamente, iata autorii acestui abuz, iata ce fac ei din justitia Romaniei!”, spunea Chichirau in timp ce-i filma indeaproape pe Florin Iordache si Serban Nicolae. Aflata in trecere pe langa deputatii USR, Doina Pana a comentat: ”Tradatori de neam!”. Un alt deputat PSD, Catalin Radulescu a venit cu o foaie pe care scria ”Sorosistii papagal” si pe care a agitat-o prin fata telefonului cu care filma Cosette Chichirau.


Ulterior, tinta predilecta a filmarii deputatului USR a fost senatorul Serban Nicolae, afla la Camera in calitate de coinitiator al proiectului. Vazandu-se filmat, senatorul a inceput sa comenteze cu Ioan Munteanu, liderul deputatilor PSD, aflat si el in prima banca: ”Asta n-are nicio meserie. O asistata social...”

”Iar penalii ne conduc...”, a ripostat Chichirau. ”Penala este mama care v-a facut asa nesimtita”, a spus social-democratul.

Ulterior, dialogul dintre cei doi a continuat in acelasi registru:

S. Nicolae: Nu va mai ranjiti fasolea la mine. Mai bine mai spalati-va pe dinti! Ca aveti mancare intre dinti..

C. Chichirau: Ia sa vad! Nu cred, ma spal. Totul e ok. Ma insulta dl. Serban Nicolae, insulta tot poporul roman si fura intr-un grup organizat

SN: Eu nu am furat nimic, nu fiti nesimtita! Faceti o plangere penala. Cautati-va un coleg alfabetizat si faceti o plangere penala pentru ce am furat! Nu mai radeti ca e o priveliste dezolanta...

CC: Eu mi-am facut doctoratul in finante, dumneavoastra sunteti sofer la grupul infractional organizat.

SN: Sunteti atat de proasta, e incredibil ce spuneti! Demonstrati-mi ca am fost sofer

CC: Avem poze

SN: Poze? Eu am o poza in care dvs faceti sex anal. Acuma ce sa facem...

Cand Chichirau a spus ca exista poze in care Serban Nicolae apare ca sofer al unor infractori, Serban Nicolae a afirmat ca si el ar putea spune ca are fotografii cu Cosette Chichirau in ipostaze intime.

”Nu e important cum am fost insultata eu. Important e ce se intampla cu justitia din Romania. Avem de-a face cu un grup infractional organizat si orice deputat care voteaza acesta lege e in complicitate cu acest grup. Eu nu ma simt jignita. Domnul Serban Nicolae nu ma poate jigni. Nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca pe mine. Eu sunt aici sa apar legile Romaniei, sa apar poporul roman, el poate sa spuna orice vrea, asta nu ma intereseaza pe mine personal”, a declarat Cosette Chichirau, dupa altercatia verbala cu Serban Nicolae.

Serban Nicolae: In fata uneia care ma insulta in mod repetat, nu am sa-mi cer niciodata scuze

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, la Antena 3, ca nu-si va cere scuze fata de Cosette Chichirau pentru incidentul din plenul Camerei Deputatilor, senatorul afirmand ca nu are motive sa-ti ceara scuze ”uneia care ma insulta in mod repetat”.

Serban Nicolae si-a exprimat regretul pentru cuvintele adresate lui Cosette Chichirau, dar s-a aparat afirmand ca a fost in prealabil insultat in mod repetat. ”Imi pare rau ca am rabufnit la un moment dat in fata unui sir neintrerupt de invective si tot felul de mizerii aruncate. Nu a fost un dialog, nu a venit cineva la mine sa-mi spuna un punct de vedere. Nu, era o salba de insulte si de injurii”, s-a justificat social-democratul.

Intr-o interventie in direct, Cosette Chichirau i-a pretins lui Nicolae scuze insa acesta a refuzat dialogul cu deputatul USR si a spus ca nu are de ce sa-ti ceara scuze lui Chichirau.

”Eu mi-am cerut scuze celor care m-au votat, celor de buna credinta din aceasta tara. In fata uneia care ma insulta in mod repetat, care ma acuza de diverse fapte penale, care se comporta in asemenea mod in Parlamentul Romaniei nu am sa-mi cer scuze niciodata. Daca eu reprezint niste oameni si sunt un hot care fura, inseamna ca toti cei care m-au votat sunt niste hoti care fura. Or eu nu am cum sa accept o insulta in numele celor care m-au votat”, a spus senatorul.

Nicolae, despre injuriile pe care i le-a adresat lui Chichirau: Cer scuze electoratului meu

Senatorul PSD Serban Nicolae a precizat, miercuri, referitor la injuriile pe care i le-a adresat, in plen, deputatului USR Cosette Chichiraru, ca prezinta scuza electoratului sau, care nu l-a trimis in Parlament pentru a face astfel de lucruri.

„Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfactie. Probabil ca electoratul care a trimis-o in Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, sa ia 150 de milioane de lei pe luna, diurne, cazare, transport si asa mai departe, sume forfetare, ca sa ma injure pe mine. Am lasat-o, a facut-o de mai multe ori, din pacate pentru mine, si imi cer scuze pentru asta. La un moment dat am cedat si am replicat pentru ca nu am mai suportat insulta si calomnia repetate. Fata de electoratul meu imi cer scuze, imi pare rau fata de oamenii de buna credinta ca nu pentru asta m-au trimis pe mine in Parlament, sper sa nu se mai repete”, a spus Serban Nicolae.

Nicolae a facut aceasta declaratie pe holul Camerei Deputatilor, moment in care a venit spre el deputatul USR Cosette Chichirau.

„Puteti sa va cereti scuze personal, sunt chiar aici. Uitati-va la mine”, i s-a adresat Chichirau.

„Nu am de gand sa escaladez aceasta discutie si nici nu ma intereseaza”, a raspuns Serban Nicolae, care a evitat sa faca alte declaratii si s-a retras in sala de plen.

Chichirau, despre injuriile aduse de Nicolae: Ajungem la tribunal, e o forma de hartuire

Deputatul USR Cosette Chichirau a precizat, miercuri, ca injuriile pe care i le-a adus senatorul PSD Serban Nicolae reprezinta o forma de hartuire si intimidare la adresa sa, ea mentionand ca cel mai probabil se va ajunge la tribunal in aceasta cauza.

„As vrea sa-l vad sa se uite la mine, in fata publicului, si sa-si ceara scuze. Daca nu, vom ajunge in instanta. Acest limbaj nu este admisibil. Este o forma de hartuire si de intimidare la adresa mea. Aceasta forma de hartuire si intimidare nu functioneaza. Faptul ca sunt femeie e aproape secundar, eu cred ca el s-ar purta asa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal”, a spus Chichirau.

Ea a facut aceste declaratii dupa ce i-a cerut personal lui Serban Nicolae sa-i prezinte scuze in fata camerelor de filmat.

„Trebuia sa se uite la mine si sa-mi spuna ca-si cere scuze. Dar, dupa cum vedeti, el iese ca sa faca spectacol la camere, dar nu are capacitatea sa-si ceara scuze uitandu-se in ochii mei”, a adaugat Chichirau.

REDAM MAI JOS DIALOGUL INTEGRAL DINTRE SENATORUL PSD SERBAN NICOLAE SI DEPUTATA USR COSETTE CHICHIRAU:

Serban Nicolae: E o Chichirau asta, asta n-are nicio meserie...

Cosette Chichirau: Hotii sunt in fruntea Parlamentului.

Serban Nicolae: ... o asistata social. Doamna, penala este mama care v-a facut asa nesimtita.

Cosette Chichirau: Da? Serios?

Serban Nicolae: Absolut.

Cosette Chichirau:  Hai mai spuneti. Spuneti-mi, ce lege votam aici? Care sunt prevederile cele mai importante si de ce sunteti aici, ca sunteti senator. In ce calitate?

Serban Nicolae: Dumneavoastra ce sunteti?

Cosette Chichirau: Eu sunt Cosette Chichirau, deputat USR de Iasi, sunt aici ca sa apar justitia.

Serban Nicolae: Nu s-ar spune. Va luati leafa astazi? Nu, ca isi ia leafa azi, e buna leafa aia marita de guvernul PSD. E buna indemnizatia aia, sunt bune toate drepturile? Nu va e rusine sa incasati bani nemunciti? Nu va e rusine sa fiti o asistata social?

Cosette Chichirau: Cum adica nemunciti? Ia uitati-va cat am muncit, cele 700 de amendamente...

Serban Nicolae: Ce 700? Care amendamente? Ia spuneti dumneavoastra, care sunt alea 700 de amendamente. L-ati semnat pe vreunul? L-ati citit pe vreunul?

Cosette Chichirau: Bineinteles.

Serban Nicolae: Nu mai mintiti, doamna, ca am fost la Comisie. Nu. Nu va hliziti fasolea aia inutila la mine. Mai bine spalati-va pe dinti, pe cuvant. Aveti mancare intre dinti. Mancarea aia de deputat, asa e.

Cosette Chichirau: Ia sa vedem, domnul zice ca am mancare intre dinti. Nu cred, eu ma spal pe dinti, totul e OK, ma insulta, dar nu e o problema, pentru ca domnul Serban Nicolae insulta tot poporul roman si fura, impreuna cu grupul lui infractional organizat.

Serban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamna, nu fiti nesimtita. De ce nu faceti o plangere penala? Ia scrieti o plangere penala. Uite, cautati-va un coleg alfabetizat si faceti o plangere penala.

Cosette Chichirau: Hai spuneti!

Serban Nicolae: Da. De ce nu cautati un coleg alfabetizat care sa va scrie o plangere penala la adresa mea pentru ce am furat eu. Va rog frumos, nu mai radeti, ca e o imagine dezolanta.

Cosette Chichirau: Cine rade?

Serban Nicolae: Da, de ce nu faceti asta? Cautati un coleg care a terminat clasa a doua care sa va scrie o plangere penala la adresa mea, daca eu am furat. Si daca n-am furat...

Cosette Chichirau: Dumneavoastra sunteti un sofer...

Serban Nicolae: Nu, n-am fost niciodata sofer. Nu, nu v-ati facut nimica doamna...

Cosette Chichirau: Sunteti sofer la grupul infractional organizat.

Serban Nicolae: Dumneavoastra sunteti atat de proasta, incat e incredibil ce spuneti. Ia demonstrati-mi ca am fost sofer, hai demonstrati-mi! Ia cautati!

Cosette Chichirau: Avem poze.

Serban Nicolae: Poze? CV-ul e in poze? Eu am o poza in care dumneavoastra faceti sex anal, acuma ce sa facem?

Cosette Chichirau: Dumneavoastra aveti CV? Care sunt calificarile dumneavoastra?

Serban Nicolae: Ia uitati-va, stiti sa cititi?

Cosette Chichirau: Ce anume? Ca furati Romania bucata cu bucata? Eu nu inteleg ce cautati aici. De fapt, stiu. Daca va prinde legea, scapati de puscarie! Asta cautati aici! E grav, destul de grav! 

MEDIAFAX.ro

Galerie Video


camerei deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

Erydraf  | #51000
Amoxicillin Dosage For Bladder Infection Scenue cialis online TwipsAccic What Is Vipro A Generic Viagra
Erydraf  | #51260
canadian pharmacy cialis
gypewlY  | #51311
buy priligy
gypewlY  | #51634
isotretinoin for sale
gypewlY  | #51793
generic cialis online europe
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005655 (s)