News Flash:

VIDEO - Scene incredibile intr-un tribunal din Texas. Ce au facut detinutii dupa ce gardianul care-i pazea a suferit un infarct

23 Februarie 2018
999 Vizualizari | 0 Comentarii
gardian

Camerele de supraveghere video amplasate intr-un tribunal din Texas au surprins momentul incredibil in care mai multi detinuti ies din celula in care erau inchisi pentru a salva viata unui gardian.
Gardianul Gary Grimm a declarat ca nu ar fi supravietuit infarctului daca grupul de detinuti nu ar fi evadat din celula, pentru a chema ajutoare.

Potrivit mirror.co.uk, Grimm ii pazea pe detinuti in interiorul unui tribunal din Texas, cand i s-a facut rau si barbatii au observat ca este inconstient.

Imaginile cu salvarea gardianului au devenit virale pe retelele de socializare si Grimm si-a manifestat recunostinta fata de detinutii care au lasat diferentele la o parte si au sarit in ajutorul lui.

„In loc sa ma imobilizeze si sa-mi ia arma, sa ma omoare sau sa ma ia ostatic si sa evadeze, acestia m-au tratat ca pe o fiinta umana”, a declarat gardianul in varsta de 52 de ani.

Cand detinutii au iesit din celula, au constatat ca Grimm nu avea puls si au chemat ajutoare. „Am emotii. Daca ar fi vrut sa-mi faca rau, ar fi stat pur si simplu, fara sa faca nimic”, a mai spus barbatul.

Dupa infarctul pe care l-a suferit in incinta Tribunalului Districtului Parker County, Grimm - care a lucrat 20 de ani in inchisorile si tribunalele din Texas - s-a retras din activitate si va fi operat.

De asemenea, prietenii gardianului au demarat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile tratamentului acestuia. Comunitatea locala spune ca Grimm a avut grija de numerosi copii adoptati si il supranumeste „adevarata sare a pamantului”.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005951 (s)