News Flash:

VIDEO SCANDALOS! Mai multi politisti INCATUSEAZA o femeie pentru ca a traversat strada ilegal!

7 Iunie 2015
569 Vizualizari | 0 Comentarii
incatusata
O femeie a fost incatusata de trei politisti dupa ce a fost depistata ca a traversat printr-un loc nepermis, in zona Obor, din Capitala, oamenii legii spunand ca au actionat astfel intrucat aceasta a refuzat sa se legitimeze, avand un "comportament recalcitrant si agresiv".
Potrivit unui raspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentantii Politiei, vineri, in zona Soselei Colentina numarul 2 - Piata Obor a avut loc o actiune cu caracter preventiv a Politiei Rutiere, pentru ca in "acest loc este un punct negru pe harta rutiera a Bucurestiului, prin prisma numarului de accidente produse avand de principala cauza traversarea prin loc nepermis".
Pe parcursul actiunii, precizeaza sursa citata, a fost observata o femeie, angajata in traversarea soselei prin loc nepermis, iar in momentul in care politistii rutieri i-au solicitat sa se legitimeze pentru a o amenda, aceasta "a avut un comportament recalcitrant, agresiv si a refuzat sa se legitimeze".
"Agentii din cadrul Brigazii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranta publica si deoarece persoana a continuat sa se manifeste agresiv a fost necesara imobilizarea si conducerea acesteia la sediul sectiei de politie, in conformitate cu normele in vigoare", precizeaza reprezentantii Politiei.

Femeia a fost amendata cu 500 lei.
Potrivit sursei mentionate, pe parcursul actiunii au fost aplicate 234 de sanctiuni contraventionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

Galerie Video