News Flash:

VIDEO - Noul HIT la Timisoara: "Contam, deci votam!"

11 Noiembrie 2014
1511 Vizualizari | 0 Comentarii
Sub titlul „Contam, deci votam”, Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis a facut un videoclip prin care vrea sa dea de gandit tinerilor si le transmita ca si votul lor conteaza. Videoclipul inedit foloseste psihologia inversa.
„Sefu’ a zic ca la vot o sa iasa el, fara nicio problema, asa ca voi stati linistiti ma! Deci a sunat unde trebuie si… totul o sa fie bine, da? Baieti, stati ma acasa. Nu trebuie sa iesiti la vot, ma! Ce treaba aveti voi cu politica ma? Mergeti ma la o bere cu prietenii! Bai, ai inteles? Ba, fii atent, seful – el are grija de viitorul vostru! OK?”, spune personajul din videoclip, un mafiot, interpretat de actorul Victor Manovici.
Vicepresedintele Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis, Mihai Valcea, spune ca acest clip este inspirat din campania „Contam deci VOTam!” realizata de Consiliului Tinerilor din Republica Moldova, scrie tion.ro.
„Realizarea acestui filmulet vine ca urmare al unui proiect national, finantat de comisia europeana, privind participarea tinerilor in procesul de alegeri. Atunci am interactionat si cu cei de la Consiliul Tinerilor din Republica Moldova, campania lor fiind data ca si campanie de buna practica. Unul dintre video-urile facute de ei e exact ca al nostru, am vorbit cu ei daca le putem prelua ideea si au fost foarte bucurosi. Am vazut ca a avut impact, cel putin in Moldova, si am zis ca daca tot colaboram cu ei putem face si noi asta”, spune Mihai Valcea.
Clipul se va distribui strict online.

Galerie Video


mihai valcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009994 (s)