News Flash:

VIDEO MEMORABIL cu Ioan Gyuri Pascu. Vezi cum il imita pe comentatorul Ilie Dobre. Razi cu lacrimi

26 Septembrie 2016
3784 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu
Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani, in urma unui stop stop cardiorespirator iresuscitabil.
"In jurul orei 5, am primit apelul de urgenta pentru o persoana inconstienta. S-au deplasat echipajele noastre, au gasit un pacient in stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul", a declarat Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti.
Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani si se retrasese din viata artistica din cauza problemelor de sanatate, suferind de diabet.
Mare iubitor al sportului si al Univesitatii Cluj
Gyuri Pascu, nascut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician si actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.
Pe langa activitatea de la Divertis, unde a abordat in special satira politica, a mai jucat in filme de lung metraj precum "O vara de neuitat" – in regia lui Lucian Pintilie si in "Occident"– regizor Cristian Mungiu.
A mai jucat in mai multe piese de teatru, precum "Take, Ianke si Cadir", asigurand si coloana sonora pentru unele din ele.
Dincolo de activitatea artistica, Ioan Gyuri Pascu a fost un mare iubitor al sportului, iar de-a lungul carierei a cochetat si cu jurnalismul sportiv. Mare fan al echipei de fotbal Universitatea Cluj, Ioan Gyuri Pascu a fost amfitrionul evenimentului in care a fost inaugurat stadionul Cluj Arena, in octombrie 2011.
 
"Cel mai rapid fotbal e cel practicat de... Ilie Dobre"
Urmariti mai jos un moment memorabil realizat de Ioan Gyuri Pascu si grupul de umor Divertis in 2008, intr-un spectacol dedicat carierei lui Cristian Topescu. sursa: Prosport.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007293 (s)