News Flash:

VIDEO - Lucrarile sunt in grafic la lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj

16 Iunie 2015
842 Vizualizari | 1 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Constructia lotului 2 al autostrazii dintre Timisoara si Lugoj avanseaza destul de rapid. Ultimele imagini postate pe forum.peundemerg.ro arata ca exista asfalt pe cea mai mare parte a traseului. De asemenea, imaginile arata ca nu au fost realizate inca pasajele peste autostrada, dar ca la podete lucrarile sunt finalizate. De lucru mai este si la spatiile de servicii de pe acest lot, scrie tion.ro.
Acest lot are termen de finalizare anul 2016, dar se doreste terminarea lucrarilor inca din 2015. Iar lucrarile efectuate deja arata ca este posibil ca acest lucru sa se intample, ceea ce va asigura o legatura directa pe autostrada intre Giarmata si Sibiu, desigur dupa finalizarea celor trei loturi din Lugoj – Deva.
Lotul 2 are 25,6 kilometri si pretul licitat de constructor a fost de 423 de milioane de lei. Lucrarile au fost demarate in ianuarie 2014. Acest lot asigura legatura intre lotul 1 al autostrazii Timisoara – Lugoj, de la Izvin, pana la lotul 1 al autostrazii Lugoj – Deva, la Sanovita.

lugoj deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Mihai  | #887
Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mihai268@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0788 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012571 (s)