News Flash:

VIDEO INCREDIBIL! Vanghelie se simte urmarit de paparazzii lui Ghita si ameninta. "Bă, il arestam pe Ghita, f... mortii in gura cu Ponta al vostru"

21 Octombrie 2014
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
vanghelie
PSD sta pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima iesire publica a lui Marian Vanghelie, care, enervat ca a fost urmarit de paparazzi, a inceput sa-i injure pe acestia, crezand ca sunt pusi pe urmele sale de tandemul Sebastian Ghita - Victor Ponta. Marian Vanghelie este cunoscut in partid drept un vicepresedinte din gruparea antiPonta, fiind de notorietatea secventa de la Congresul din 2005, cand Vanghelie alerga prin Sala Palatului sa-l bata pe Victor Ponta. De asemenea, intre Sebastian Ghita, un apropiat al premierului, si Marian Vanghelie au avut loc mai multe discutii contondente. Ghita a fost acuzat in luna mai de vicepresedintele PSD Robert Negoita ca l-a amenintat cu moartea la telefon. Deputatul PSD se afla acum in prima linie a celor care au cerut suspendarea din PSD a lui Viorel Hrebenciuc si Dan Sova din cauza discutiilor purtate despre perioada "post-Ponta".
PSD sta pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima iesire publica a lui Marian Vanghelie, care, enervat ca a fost urmarit de paparazzi, a inceput sa-i injure pe acestia, crezand ca sunt pusi pe urmele sale de tandemnul Sebastian Ghita - Victor Ponta.
Extrem de nervos, Marian Vanghelie a blocat cu limuzina sa masina paparazzilor si a inceput sa-I injure pe acestia, crezand ca acestia au fost pusi pe urmele sale de deputatul PSD Sebastian Ghita si premierul Victor Ponta. Vanghelie tipa la paparazzi si le transmite ca il aresteaza pe Sebastian Ghita.
In imagininile video se vede cum Marian Vanghelie si soferul acestuia se dau jos din limuzina care a blocat masina paparazzilor si le cer socoteala acestora. 
“Ce e ma, de ce ne urmariti”, ii abordeaza Vanghelie, dupa ce se poate vede in video-ului paparazzilor de la wowbiz.
Apoi Vanghelie izbucneste nervos:
„Baa, il arestam pe Ghita, f...  m... ma-tii. Il arestam pe Ghita (n.r. – Sebastian Ghita, deputat PSD), ma”, striga Vanghelie nervos, in timp ce trage de portiera si incearca sa-i convinga pe paparazzi sa deschida geamul masinii.
„F... m... in gura cu Ghita si cu Ponta al vostru”, se dezlantuie vicepresedintele PSD.
El ii ameninta pe cei care il filmeaza ca le rupe picioarele si ca a trimis „sapte masini” pe urmele lor.
„Daca va mai prind o data va bag in spital”, striga Vanghelie in timp ce da cu pumnii si picioarele in masina.
In partid, adversitatea intre Marian Vanghelie si Sebastian Ghita este una de notorietate, cei doi avand mai multe discutii verbale contondente in ultimul an. Deputatul Ghita este un apropiat al premierului Victor Ponta, iar Vanghelie a fost tras pe linie moarta in partid de la inceputul mandatului lui Ponta in fruntea PSD.
Una din primele masuri luate de Victor Ponta in fruntea partidului a fost sa-l inlocuiasca pe Marian Vanghelie din fruntea PSD Bucuresti. Vanghelie a reusit sa se impuna in functia de vicepresedinte al Biroului Politic National, dar el nu a mai avut influenta in partid din timpul mandatului lui Mircea Geoana. 
Vanghelie a vrut sa-l bata pe Ponta in 2005
La Congresul PSD din 2005, este de notorietate cearta dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta, in care primul a sarit la bataie impotriva actualului premier. La vremea aceea, Vanghelie il sustinea la functia de presedinte al PSD pe Ion Iliescu. Inaintea Congresului PSD din 2010, in care Ponta a fost ales presedinte al PSD, a avut loc un nou conflict intre Ponta si Vanghelie. Pe holurile Parlamentului, aflat in tabara lui Mircea Geoana, primarul sectorului 5 ii transmitea lui Ponta ca el va sta la prezidiu si i-o va da "de sus".
La scurt timp dupa venirea sa in fruntea PSD, Victor Ponta nu a uitat incidentele cu Marian Vanghelie si intr-o sedinta controversata a decis schimbarea acestuia din functia de presedinte al PSD Bucuresti. 
Sebastian Ghita l-a amenintat cu moartea pe Robert Negoita
Modalitatea brutala in care Sebastian Ghita „rezolva” lucrurile in partid a iesit la iveala in luna mai a acestui an. Colegul sau de partid, vicepresedintele Robert Negoita, s-a dus la Parchetul General pentru a depune o plangere penala impotriva deputatului Ghita, sustinand ca acesta l-a amenintat cu moartea la telefon.
"Aici am o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea, adica o chestiune, in opinia mea, foarte grava si, din aceasta perspectiva, cred ca este de datoria mea sa dam un semnal in aceasta tara ca cu astfel de securisme si cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare pacat ca un deputat in Romania, in Europa, ameninta cu moartea un primar de sector", afirma in luna mai Robert Negoita.
Dosarul a fost clasat in cele din urma.
Mai multe detalii pe Gandul.info

Galerie Video